Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

8ste editie Baas van Morgen groot succes

Baas van Morgen YFK Research & Marketing

Donderdag 2 juni 2022 vond de 8ste editie van JINC Baas van Morgen plaats. YFK is partner van dit initiatief en verwelkomde ook dit jaar twee bazen: Christian en Tristan uit groep 8. Zij namen voor een dag de taken van Business Director Heleen Ploeg over.

Ieder kind heeft talent

Baas van Morgen is een dag waarop bedrijven door heel Nederland de leiding uit handen geven aan leerlingen van het basisonderwijs. Het is een van de vele mooie initiatieven van JINC, een organisatie die strijdt voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Ieder kind heeft volgens hen talent, ook de vele die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en minder rolmodellen. YFK onderschrijft deze missie en is sinds een aantal jaren partner van JINC.

Een dag de baas zijn van YFK

Heleen Ploeg, Business Director van YFK, stond voor een dag haar stoel af aan Christian en Tristan. De dag werd geopend door Burgemeester Buma in het Stadhuis van Leeuwarden. Daarna werd het tijd om aan de slag te gaan! De twee bazen vonden het goed om de branding van YFK eens onder de loep te nemen, met een stoere rebranding als gevolg. Daarna stonden een aantal werkbezoeken op het programma, veel van de collega’s zitten namelijk bij de opdrachtgever.  Want voor welke mooie klanten werken de YFK’ers allemaal, en wat doen zij zoal op een dag? Let’s find out!

Kijkje in de keuken

Bij Bosk hebben de bazen kunnen zien wat marketing toe kan voegen aan het succes van culturele evenementen. En hoe is het om voor een bedrijf als Omnyacc te communiceren in de zakelijke dienstverlening? Christiano en Tristan weten nu precies hoe ze dat moeten oppakken. Tenslotte hebben ze nog flink wat lef getoond: Met knikkende knieën beklommen ze De Oldehove. Hier heeft Ina onze nieuwe bazen alles geleerd over het opzetten van een campagne voor ondernemend Leeuwarden in opdracht van Gemeente Leeuwarden. Kortom: een topdag!


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens