Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Strategie

Met een doordachte strategie zet je ambities om in successen en groei. Een goede bedrijfsstrategie geeft richting en focus, levert concurrentievoordeel op, maakt impact en zorgt voor risicobeheersing, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Welke strategie heeft jouw bedrijf nodig?


Ontdek strategie

Meerjarenplan

Het opstellen van een strategisch meerjarenplan is van groot belang voor het duurzame succes van een organisatie. Het helpt om te gaan met onzekerheden, gericht kansen te benutten en langetermijndoelen te bereiken.

Marktbetredingsstrategie

Voor bedrijven die een nieuwe markt willen betreden, vormt een marktbetredingsstrategie een krachtig hulpmiddel. Het plan omvat namelijk tactieken zoals segmentkeuze, prijsstelling en distributiekanalen, met als doel risico’s te minimaliseren, focus te bepalen en concurrentievoordeel te behalen.

Groeistrategie

Een gerichte groeistrategie is hét plan om te groeien in omvang, marktaandeel of winstgevendheid. YFK helpt bij het opstellen van dit plan om met een duidelijke strategische richting deze groei te realiseren.

Go-to-Market strategie

Optimaliseer het potentieel van jouw nieuw te lanceren product of dienst door te investeren in een doordachte go-to-market strategie. YFK helpt je graag bij het ontwikkelen en implementeren van deze strategie zodat een impactvolle lancering gerealiseerd kan worden.

Marketingcommunicatiestrategie

Op zoek naar de beste manier om je doelgroep te bereiken? Een doordachte marketingcommunicatiestrategie zorgt ervoor dat de boodschap perfect aansluit op de behoefte van jouw klant.

(online) Contentstrategie

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste content creëert bij jouw doelen en boodschap? YFK biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van een gerichte contentstrategie, zodat de boodschap effectief kan worden overgebracht en meer zichtbaarheid en betrokkenheid gegenereerd kan worden.

Kanaalstrategie

Een slimme kanaalstrategie verbetert niet alleen de communicatie, maar vergroot ook merkbekendheid. Een goed plan voor het selecteren en gebruiken van de juiste communicatiekanalen zorgt er daarnaast voor dat gewenste acties van de doelgroep gestimuleerd worden. Een essentieel onderdeel dus van een overkoepelend marketingplan.

Strategie op maat

Hiernaast zie je enkele voorbeelden van de verschillende strategieën die wij kunnen opstellen. Behoefte aan een ander type strategie? Ook dan hebben wij de oplossing op maat!

Relevante cases

Klanten uitgelicht

De vakkennis op het gebied van strategie hebben we de afgelopen jaren ingezet in verschillende consultancy projecten. Onze consultants hebben onder andere gewerkt voor de volgende opdrachtgevers:

 


Kyk logo
Lallemand Baking Solutions logo
Noorderpoort YFK Research & Marketing
Machandel YFK Research & Marketing
Alfa-college logo
Avebe logo
Agrico logo
Nationale Nederlanden YFK Research & Marketing
Antonius YFK Research & Marketing

YFK: Effectieve strategie voor maximaal resultaat

Wat jouw vraagstuk ook is, onze ervaren analisten, strategie consultants en Young Professionals voorzien jouw organisatie van een passende bedrijfsstrategie. Afhankelijk van jouw behoefte maken en/of implementeren wij een uitgebreide strategie die de hele business omvat, of een strategie die geconcentreerd is op een specifiek onderwerp. Samen laten we jouw organisatie duurzaam groeien.

Complete aanpak nodig? YFK!

Is jouw bedrijf niet geholpen met alleen het bepalen van een bedrijfsstrategie, maar heb je ook behoefte aan advies, ondersteuning of uitvoerende vakkrachten op het gebied van onderzoek, marketing en communicatie? YFK is een full-service marketing consultancybureau. Hierdoor kunnen wij jou ook ondersteunen in de implementatie van de strategie. YFK is er voor een allesomvattende marketingoplossing, of voor het oplossen van een specifiek vraagstuk.

Kennismaken
Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens