Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Commercie

Is jouw bedrijf up-to-date als het gaat om digitalisering? Denk aan de verschuiving naar online platforms, de implementatie van AI en het veranderende consumentengedrag. Ook de consumentenvraag naar een gepersonaliseerd aanbod en de toenemende vraag om als bedrijf sociale en milieuvraagstukken aan te pakken zorgen ervoor dat marketing en communicatie essentieel zijn in de commerciële sector.

YFK ondersteunt jouw organisatie in het opstellen en uitvoeren van een sterke marketing- en communicatiestrategie om relevant te blijven en te groeien.


Ontdek de mogelijkheden
YFK Research & Marketing Friesland

Commercie cases

Onze Senior specialisten en Young Experts hebben in de loop der jaren mogen werken aan verschillende projecten voor gerenommeerde organisaties in de commerciële sector. Bekijk hier de cases waaraan wij gewerkt hebben.Onderzoek en strategie in de commerciële sector

YFK heeft al veel commerciële bedrijven ondersteund in het opstellen en/of uitvoeren van onderzoek en strategieën. Het doen van onderzoek biedt inzicht in marketingtrends, klantvoorkeuren en concurrentiegedrag. Op basis van de onderzoeksresultaten kun je als bedrijf strategische beslissingen maken die inspelen op kansen en behoeften.

Marketing en communicatie in de commerciële sector

Voor het omzetten van strategische doelstellingen in praktische acties kun je marketing inzetten, waarmee je klanten bereikt, overtuigt en hen jouw product of dienst verkoopt. Goede interne en externe communicatie zorgt voor samenhang, versterkt klantrelaties en creëert een positieve bedrijfscultuur.

Onze partners in de commerciële sector

Met een gemiddelde klantwaardering van 8,2 hebben we bewezen een zeer gewaardeerde partner te zijn voor onze opdrachtgevers, en daar zijn we trots op! Onze werkwijze is succesvol bevonden door meer dan 100 bedrijven, waaronder:

 


Kooi logo
De Haan Advocaten en Notarissen logo
OG Tank positive logo
Van Wijnen YFK Research & Marketing
Nationale Nederlanden YFK Research & Marketing
De Bondt YFK Research & Marketing
Bam logo
Mediahuis noord YFK Research & Marketing
Menzis logo

Andere sectoren

Wij zijn niet alleen actief in de commerciële sector, maar zijn door onze specialistische kennis in staat bedrijven in vele sectoren te ondersteunen. De kennis die we opdoen in een bepaalde sector passen we weer toe in andere projecten en sectoren. Op interim- of projectbasis kunnen wij jouw organisatie duurzaam laten groeien. Hoe kunnen we jouw bedrijf verder helpen?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens