Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Food

De foodsector is een van de grootste sectoren in Nederland. Niet alleen de consumentenvraag verandert voortdurend, maar ook vanwege doorlopende nieuwe innovaties, technologieën en concurrenten is marketing en communicatie van groot belang in de foodsector.

YFK heeft binnen de internationale foodindustrie brede ervaring opgedaan: van onderzoek tot aan strategie en de uitrol van praktische marketingactiviteiten. Waar kunnen we jouw organisatie bij ondersteunen?


Ontdek de mogelijkheden
Royal Avebe Aardappelveld YFK Research & Marketing

Food cases

Door onze specialistische kennis in de foodindustrie hebben we in de loop der jaren vele duurzame relaties opgebouwd met verschillende grote en vooraanstaande spelers in de foodsector. Bekijk hieronder de cases waaraan wij gewerkt hebben.Onderzoek en strategie in de foodsector

Steeds meer consumenten zijn vandaag de dag bezig met gezondheid en duurzaamheid. De vraag naar gezonde én eerlijke producten is daarom de laatste jaren flink gestegen.

YFK kan ondersteunen in het doen van onderzoek naar de huidige behoefte van de doelgroep, en de strategische koers bepalen zodat jij effectief kan inspelen op de huidige en toekomstige vraag van de consument. Lees hier hoe we dit voor Machandel hebben gedaan.

Marketing en communicatie in de foodsector

Niet alleen is het van belang jouw aanbod aan te laten sluiten op de veranderende vraag, maar ook de bijbehorende marketing- en communicatieactiviteiten vragen een gerichte, doordachte aanpak. Voor het versterken van het merkimago, vergroten van betrokkenheid en het bevorderen van duurzaam succes van jouw organisatie, is effectieve marketing en communicatie essentieel.

Onze food partners

Met een gemiddelde klantwaardering van 8,2 hebben we bewezen een zeer gewaardeerde partner te zijn voor onze opdrachtgevers, en daar zijn we trots op! Onze werkwijze is succesvol bevonden door meer dan 100 bedrijven, waaronder:

 


Lallemand Baking Solutions logo
Avebe logo
Agrico logo
Machandel YFK Research & Marketing

Meer sectoren

Niet alleen in de foodsector, maar ook in andere sectoren bieden wij ondersteuning. Onze kennis die we opdoen in de ene sector, passen we ook weer toe in andere projecten en sectoren. De gespecialiseerde Seniors en talentvolle Young Experts voeren onder andere marktonderzoek uit, stellen bedrijfsstrategieën op, leveren marketingondersteuning op de werkvloer, en ondersteunen bij de implementatie van een communicatieplan. Op interim- of projectbasis streven wij met jou naar duurzame groei van jouw organisatie. Laten we kennismaken!

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You've got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens