Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Onze werkwijze

Samenwerken met YFK kan op verschillende manieren. Of het nu gaat om (tijdelijke) extra ondersteuning op projectbasis, het invullen van een interim rol of door middel van een structureel partnership (zodat jouw organisatie altijd toegang heeft tot de laatste kennis en trends), we hebben altijd een passende oplossing.

YOU CAN! HAVE IT ALL

Als opdrachtgever wil je namelijk vaak alles: strategische kennis, senior ervaring, uitvoerende slagkracht én vernieuwing; maar zelden is dat in een persoon te vangen. Onze unieke werkwijze combineert het beste van alle werelden. Hierdoor zijn wij in staat bij ieder vraagstuk optimale dienstverlening te leveren en maximaal resultaat te realiseren.

Wij geloven dat zaken vaak te complex worden gemaakt. Onze pragmatische instelling en werkwijze maakt dat wij snel inzicht weten te krijgen in complexe vraagstukken en direct om weten te zetten in uitvoerbare acties. Een YFK’er is een echte doener met een strategische blik. We betrekken jou actief in het proces en zorgen samen voor een gefundeerde en doordachte aanpak van het vraagstuk.

Niet eindeloos vergaderen, maar samen doelgericht aan de slag. Dat is YFK.


Training creatief schrijven talent development YFK Research & Marketing

De Perfecte mix

Een prestatie lever je altijd in teamverband. Wij geloven sterk dat het bundelen van krachten je verder brengt. Bij YFK leggen we continue de verbinding tussen opdrachtgevers, Senior specialisten en getalenteerde Mediors en Young Experts. Bij complexe en brede vraagstukken zorgen voor de perfecte mix die het project gezamenlijk naar een hoger niveau tillen. Deze unieke samenwerking tussen jou als opdrachtgever, de Young Expert en Senior noemen we de Smart-Mix.

 

Het beste van twee werelden

Met de Smart-Mix worden het enthousiasme en de vernieuwende blik van de Young Expert gecombineerd met de ervaring en vakkennis van de gespecialiseerde Senior. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden, maar zorgt ook voor een werkomgeving/partnership waar kennisoverdracht en groei centraal staan. Hierdoor ontstaat de perfecte balans tussen innovatie en ervaring, en profiteert iedereen van het beste van beide werelden.

Smart Mix YFK Research & Marketing

Senior ondersteuning

Soms is er een vraagstuk dat specialistische en branchespecifieke kennis en ervaring vereist. Of het nu gaat om een complexe besluitvorming, het leiden van een team of het invullen van een senior interim rol, de Seniors van YFK weten zich er raad mee.

Enerzijds kan de Senior actief meedraaien op de voorgrond, anderzijds kan de Senior een minder zichtbare, ondersteunende rol aannemen, waarbij een (in-house) Young Expert waardevolle adviezen en begeleiding ontvangt. Deze flexibele werkwijze zorgt ervoor dat wij inzetbaar zijn in vele branches en nagenoeg kunnen inspelen op alle behoeften en situaties. Samen met jou streven we naar de meest effectieve aanpak om het doel te bereiken.

Aan de slag met YFK

Door onze diversiteit van onze medewerkers bieden wij verschillende diensten aan en ondersteunen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren. Ga jij voor een complete aanpak waarin we opeenvolgend onderzoek, strategie, marketing en communicatie uitvoeren, of ben jij geholpen met een deel van deze diensten? Voor zowel een allesomvattende aanpak als het oplossen van een specifiek vraagstuk ben je bij YFK aan het juiste adres. We horen graag waar we jouw organisatie mee kunnen helpen!

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens