Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Mobiliteit

De mobiliteitssector is volop in beweging, nieuwe ontwikkelingen zoals EV-technologie en deelvervoer volgen elkaar razendsnel op en de concurrentie neemt verder toe. YFK Research & Marketing is dé partner voor bedrijven die actief zijn in de sector mobiliteit.

Van leasebedrijf tot vervoerbedrijf: over de hele linie binnen de mobiliteitssector biedt full-service marketing consultancybureau YFK ondersteuning op het gebied van ontwikkeling en groei. Al meerdere bedrijven hebben wij dan al kunnen ondersteunen in het opstellen en uitvoeren van diverse onderzoeken, strategieën, marketing- en communicatiewerkzaamheden.


Ontdek de mogelijkheden

Onderzoek en strategie in sector mobiliteit

De groeiende interesse in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid verhoogt de vraag naar elektrische voertuigen. Onderzoek naar EV-technologie, oplaadinfrastructuur, consumentenvoorkeuren en regelgeving is nodig om strategische beslissingen te nemen. Ook de opkomst van gedeelde mobiliteitsdiensten behoeven onderzoek naar gebruikersgedrag, markttrends en concurrentie. YFK ondersteunt jou in het uitvoeren van onderzoek en het opstellen van een bijpassende strategie.

Marketing en communicatie in mobiliteit

Nieuwe producten en diensten vragen om een vernieuwde marketing- en communicatieaanpak. Hoe komt de doelgroep in aanraking met jouw product of dienst en hoe bouw je een duurzame relatie op met jouw klant? YFK heeft diverse mobiliteitsbedrijven verder geholpen in het opstellen en implementeren van een goede marketing- en communicatiestrategie. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Andere sectoren

Team YFK bestaat uit een breed scala aan Young Experts en gespecialiseerde Seniors, die in verschillende sectoren actief zijn. Door onze gespecialiseerde Seniors kunnen wij in veel sectoren de diepgang brengen waar om wordt gevraagd. Onze Young Experts bieden een vernieuwende, frisse blik op de werkvloer. De ervaring en kennis die we in de ene sector opdoen, nemen we daarnaast ook weer mee naar de andere sector. Op het gebied van onderzoek, strategie, marketing en communicatie kan YFK jou ondersteunen op interim-, projectbasis of een structurele samenwerking. Naast de mobiliteitssector zijn wij actief in:

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens