Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Zorg

We staan in Nederland voor enorme uitdagingen in de zorg. Zo zijn de zorgkosten te hoog en is er in de nabije toekomst niet genoeg personeel om de gevraagde hoeveelheid zorg te kunnen leveren. Door aandacht voor preventie, positieve gezondheid en de technologische innovatie in de zorg worden hier oplossingen voor ontwikkeld. YFK is hier breed bij betrokken:

  • Onderzoek over nieuwe vormen van zorg
  • Ondersteuning in programma’s die de zorg in de regio willen verbeteren
  • Projectmanagement
  • Change communicatie
  • Uitvoeren van data-analyses

Ontdek de mogelijkheden
YFK Research & Marketing Zorg

Zorgcases

Van verzekeraar tot zorginstelling en leverancier van zorghulpmiddelen tot aan ziekenhuis: over de hele linie binnen de zorgsector ondersteunt YFK in ontwikkeling en groei. Bekijk hieronder de cases waaraan wij gewerkt hebben.Communicatieplan in de zorgsector

Hoe behoud je het vertrouwen bij de medewerkers en patiënten in geval van incidenten of crises? En hoe communiceer je transparante en begrijpelijke informatie richting de doelgroep? Goed doordachte communicatie maakt het verschil, zowel bij voorlichting als in crisissituaties. YFK is bedreven in het opstellen van communicatieplannen voor partijen actief in de zorg en kan ondersteunen in het opstellen en uitvoeren van een helder communicatieplan.

Onderzoek, strategie en projectmanagement in de zorg

Weet je wie jouw doelgroep is, en hoe je hen bereikt? Hoe trek je nieuwe zorgmedewerkers aan? Hoe zorg je ervoor dat je uit alle bestaande data die er beschikbaar is in de zorg logische conclusies trekt over preventie en het effect van interventies? YFK heeft ervaring met doen van onderzoek, het bepalen van strategieën en het ondersteunen in de praktische uitrol van grote zorgprogramma’s.

Partners in de zorgsector

Met een gemiddelde klantwaardering van 8,2 hebben we bewezen een zeer gewaardeerde partner te zijn voor onze opdrachtgevers, en daar zijn we trots op! Onze werkwijze is succesvol bevonden bij meer dan 100 bedrijven, waaronder:

 


Antonius YFK Research & Marketing
MCL logo
Noorderbreedte YFK Research & Marketing
UMCG logo
Patyna
GGD Fryslân logo
UMCG logo

Andere sectoren

Door onze diversiteit aan ervaren, gespecialiseerde Seniors en talentvolle Young Experts bieden wij ondersteuning in veel sectoren, in uiteenlopende projecten. De kennis die we hebben opgedaan in de ene sector, passen we weer toe in de andere sector. Of het nu gaat om het uitvoeren van marktonderzoek, het opstellen van een bedrijfsstrategie, het leveren van marketingondersteuning op de werkvloer, of het implementeren van een communicatieplan: YFK ondersteunt jou waar jij dat nodig hebt. Wij werken op interim- of projectbasis en streven naar een stevige positie van de organisatie of instelling. Naast de zorgsector zijn wij actief in deze sectoren:

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens