Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Marketing

Marketing omvat alle activiteiten die gericht zijn op het begrijpen en bedienen van de doelgroep en het (door)ontwikkelen van producten en diensten. Door het inzetten van marketing onderscheid je jouw organisatie van andere partijen en versterk je je positie. Creëer bekendheid en bouw aan het juiste imago, trek nieuwe klanten, gebruikers of leden aan en behoud bestaande.


Ontdek marketing

Interim marketingondersteuning

Wil je snel inspelen op veranderende omstandigheden of heb je behoefte aan specialistische marketingkennis? Met een YFK’er op interimbasis wordt jouw marketingafdeling tijdelijk versterkt.

Projectmanagement

Van strategische projectleiders tot extra uitvoerende krachten; YFK biedt ondersteuning bij het opstellen en uitrollen van diverse grote en kleine projecten. We denken op strategisch niveau graag met je mee en schakelen snel om jouw project tot in detail tot een succes te brengen.

Online marketing

Een krachtige online marketingstrategie is onmisbaar. Met doordachte online marketingactiviteiten vergroot je je zichtbaarheid, bereik je je doelgroep en stimuleer je interactie met jouw (potentiële) afnemers. Bij YFK beschikken we over de laatste kennis om een effectief plan op te stellen en vervolgens te implementeren. Uiteraard meten en analyseren we de resultaten en sturen we bij waar nodig om successen te behalen.

Contentcreatie

Content is key. Een effectief marketingplan valt en staat met kwalitatieve en relevante content. Zowel tekstuele als beeldende content draagt bij aan jouw online vindbaarheid, binding met je doelgroep, branding en leadgeneratie. Van creatieve ideeën tot creatie; de specialisten van YFK weten ook jouw organisatie te voorzien van de juiste content.

Eventmanagement

Een geslaagd evenement valt of staat met de juiste voorbereiding. Laat de organisatie over aan een ervaren YFK’er of schakel extra hulp van (een van) onze krachten in. Denk daarbij aan hulp in de vorm van strategische denkkracht, ondersteuning in de uitvoering of extra promotie van jouw evenement.

Marketingoplossing op maat

Bij YFK werken we aan diverse marketingvraagstukken op zowel interim- als projectbasis. Hierin voorzien we jouw organisatie van een oplossing op maat. Van tijdelijke ondersteuning van de marketingafdeling tot de ontwikkeling en implementatie van een marketingstrategie; met onze effectieve werkwijze zorgen wij voor een passende oplossing voor jouw organisatie.

Relevante cases

Klanten uitgelicht

Onze marketingkennis hebben we de afgelopen jaren ingezet in verschillende projecten. De marketeers van YFK Research & Marketing hebben onder andere gewerkt voor de volgende opdrachtgevers:

 


Engie
Kooi logo
Van Wijnen YFK Research & Marketing
Lallemand Baking Solutions logo
De Friesland YFK Research & Marketing
De Bondt logo
Avebe logo
Antonius YFK Research & Marketing
Alfa-college logo
Mediahuis noord YFK Research & Marketing
Menzis logo
Agrico logo

Totaaloplossing nodig? YFK Research & Marketing!

Met full-service marketing consultancybureau YFK haal je alle marketing expertise in huis. Je kunt ons zien als jouw externe marketingafdeling, met gedreven professionals die jouw bedrijf echt verder helpen. Heb je behoefte aan een interim marketingadviseur of een uitvoerende marketingkracht op de werkvloer? YFK Research & Marketing biedt een totaaloplossing, ook als het gaat om onderzoek, strategie, en communicatie. YFK is er voor een allesomvattende marketingoplossing, of voor het oplossen van een specifiek marketingvraagstuk.

Kennismaken
Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens