Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Communicatie

Communicatie draait om het overbrengen van informatie of ideeën naar interne of externe partijen met als doel het aanzetten tot actie of overtuigen van de doelgroep. Een passende communicatiestrategie maakt blijvend verschil voor jouw organisatie. YFK is hét creatieve marketing & communicatiebureau dat jou helpt bij het ontwikkelen van een passend communicatieplan, en kan ondersteunen in de uitvoering ervan.


Ontdek communicatie

Interne communicatie

Met een positieve bedrijfscultuur vergroot je de motivatie en betrokkenheid van medewerkers. Heldere communicatie is hierbij onmisbaar. Schakel een communicatiespecialist van YFK in voor een plan van aanpak en het uitrollen van een interne communicatiestrategie.

Externe communicatie

Hoe ziet de buitenwereld jouw organisatie? Een heldere externe communicatiestrategie draagt bij aan het opbouwen en behouden van een positieve reputatie en merkidentiteit. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid, groei van de organisatie en een sterke positie.

Arbeidsmarktcommunicatie

Moeite met het aantrekken van nieuw talent? YFK helpt je met het versterken van de bedrijfsreputatie en positionering onder de doelgroep. Onze eigen ervaring met het aantrekken en binden van talent delen we graag bij het ontwikkelen van een strategie voor jouw organisatie.

Cultuur & changemanagement

Hoe communiceer je grote veranderingen binnen je organisatie en zorg je ervoor dat deze veranderingen door medewerkers gesteund worden? Een doordachte communicatiestrategie vergroot de medewerkersbetrokkenheid en veerkracht binnen de organisatie. Met een YFK specialist in changemanagement kom je tot een heldere strategie en implementatie.

Maatwerk communicatieaanpak

Staat jouw vraag er niet tussen? Communicatiebureau YFK biedt voor elk vraagstuk een communicatieoplossing op maat. Samen met jou streven we naar een communicatieaanpak die duurzame resultaten oplevert. Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning, hulp bij het implementeren van een communicatieplan of juist het opstellen van een helder communicatieplan? YFK is jouw communicatiepartner!

Relevante cases

Klanten uitgelicht

Onze kennis en ervaring rondom communicatie hebben we de afgelopen jaren ingezet in verschillende projecten. De communicatiemedewerkers van YFK hebben onder andere gewerkt voor de volgende opdrachtgevers:

 


Arriva logo
Avebe logo
Gemeente Leeuwarden logo
Skid kinderopvang logo
De Friesland YFK Research & Marketing
Antonius YFK Research & Marketing

Full-service communicatiebureau? YFK!

YFK is meer dan alleen een communicatiebureau. Ben je op zoek naar een totaaloplossing? Bij full-service marketing consultancybureau YFK kun je ook terecht voor vraagstukken rondom onderzoek, strategie, en marketing. Onze gedreven professionals helpen jouw bedrijf groeien waar jij dat nodig hebt. Wij gaan complete communicatie-uitdagingen aan, maar kunnen jou ook ondersteunen bij het oplossen van een specifiek communicatievraagstuk. Waar ligt jouw behoefte?

Kennismaken
Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens