Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Overheid

Marketing en communicatie worden vaak niet gelijk geassocieerd met de overheidssector. Toch zijn er genoeg overheidsgerelateerde thema’s zoals digitalisering, klimaatverandering, cyberveiligheid en politieke veranderingen die het belang van het opstellen en uitvoeren van goede marketing- en communicatiestrategieën benadrukken.

Laat YFK Research & Marketing jouw overheidsinstantie ondersteunen bij het vergroten van bewustzijn, betrokkenheid en vertrouwen bij de doelgroep. Wij hebben diverse gemeenten en andere overheidsinstanties mogen ondersteunen.


Ontdek de mogelijkheden
YFK Research & Marketing Overheid

Overheid cases

YFK heeft verschillende overheidsinstanties ondersteund in bijvoorbeeld het opstellen en uitvoeren van groeistrategieën, stakeholderonderzoek en herpositionering. Bekijk hieronder de cases waaraan we gewerkt hebben.Onderzoek en strategie in de overheidssector

Inspelen op uitdagingen in de samenleving? Het doen van onderzoek draagt bij aan informatieverzameling, het identificeren van trends en geeft inzicht in de effectiviteit van het beleid, wat belangrijke pijlers zijn voor het opstellen van een nieuwe, doeltreffende strategie. YFK is bedreven in het uitvoeren van onderzoek voor overheidsinstellingen en het opstellen en uitvoeren van bijpassende strategieën.

Marketing en communicatie bij overheidsinstanties

Het nieuwe beleid, belangrijke aankondigingen of maatregelen aan het publiek presenteren? Doelgerichte marketing en communicatie zorgt ervoor dat complexe onderwerpen toegankelijk worden, verbetert de interactie tussen overheid en het publiek en draagt bij aan het opbouwen en behouden van vertrouwen. Full-service marketing consultancybureau YFK ondersteunt graag in het opstellen en implementeren van een marketing- en communicatiestrategie.

Partners in overheid

Met een gemiddelde klantwaardering van 8,2 hebben we bewezen een zeer gewaardeerde partner te zijn voor onze opdrachtgevers, en daar zijn we trots op! Onze werkwijze is succesvol bevonden bij meer dan 100 organisaties en instellingen, waaronder:

 


Gemeente Leeuwarden
Marketing Groningen logo
Bosk logo
GGD Fryslân logo
Provincie Fryslân YFK Research & Marketing

Andere sectoren

Wij hebben niet alleen Seniors die gespecialiseerd zijn in overheidsvraagstukken, maar ook hebben wij gespecialiseerde kennis in andere sectoren, zoals bijvoorbeeld de zorgsector en onderwijssector. Onze talentvolle Young Experts en ervaren Seniors bieden ondersteuning in uiteenlopende projecten. De opgedane kennis in de ene sector, passen we weer toe in andere sectoren en projecten, wat vaak unieke invalshoeken oplevert! Naast de overheid zijn wij actief in de volgende sectoren:

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens