Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Missie & visie

Wij zijn een full-service marketing consultancybureau gericht op het opstellen en uitvoeren van onderzoek, strategie, marketing en communicatie. Sinds onze oprichting in 2016 hebben we door heel Nederland meer dan 100+ organisaties in diverse branches mogen ondersteunen met hun kennis- en capaciteitsvraagstukken.

Missie

Onze missie is om het beste marketing consultancybureau van Nederland te zijn waar groei en ontwikkeling altijd centraal staat in alles wat we doen, zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze mensen.

Visie

Met onze dienstverlening willen we de drijvende kracht zijn achter het versterken van de regio’s waarin wij opereren, door organisaties te helpen met het realiseren van hun duurzame toekomst.


Training creatief schrijven talent development YFK Research & Marketing

Lef, Leren, Leveren

Lef, leren en leveren is ons DNA. Met een gezonde dosis lef gooien we het bij YFK graag over een andere boeg. We halen energie uit zaken anders doen wat leidt tot vernieuwende inzichten en resultaat. Ons doel? Organisaties écht laten groeien door hen te helpen strategische marketing te verweven in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Nieuwsgierigheid kenmerkt onze YFK’ers. Leren betekent voor ons niet alleen opgedane inzichten meenemen naar de toekomst, maar ook voorloper zijn in het actief opdoen van relevante nieuwe kennis. Zo kunnen wij van grote meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers door hen actief mee te nemen in onze ontwikkeling.

Leveren is onze kern en waar het bij ons allemaal om draait. Getting things done. We brengen de situatie vlot in kaart en boeken door onze kennis en ervaring snel resultaat.

Deze unieke combinatie van lef, leren en leveren maakt dat we in staat zijn blijvende verandering door te voeren bij organisaties.

Regionaal gevestigd / landelijk actief

Bij YFK weten we wat er in de regio speelt. Met onze vestigingen in Leeuwarden en Groningen hebben we toegang tot ambitieus WO en HBO talent uit alle windstreken. Door hen een prachtige werkplek met kansrijke doorgroeimogelijkheden te bieden is het ons doel hen voor de regio te behouden.

We vinden het belangrijk in de buurt te zitten van onze mooie opdrachtgevers zoals het UMCG, Avebe, Arriva en Univé.

Maar we zijn ook landelijk actief met organisaties zoals Bam Infra, Engie en Boom Uitgevers. Dit zorgt voor een wijd verspreide kennisoverdracht en brede ontwikkeling van onze medewerkers.

Bekijk hier onze opdrachtgevers.

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens