Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Onderzoek

Alles begint bij inzicht. Voor het ontwikkelen van een succesvolle strategie is het doen van onderzoek zeer belangrijk. Wat je vraagstuk ook is, YFK Research & Marketing helpt je met het vinden van het juiste antwoord.

Data is de basis

Als onderzoeksbureau kennen wij als geen ander de kracht van data. Onze data-analisten, strategen en young experts werken altijd fact based. We onderzoeken trends, duiken in data en gaan in gesprek met jou, jouw medewerkers, klanten, gebruikers, etc. Data is een geweldige basis voor creativiteit en innovatie. Als je weet wat de feiten zijn, kun je beginnen met groeien. Welk onderzoeksvraagstuk heb jij?


Ontdek onderzoek

Markt- en doelgroeponderzoek

Markt- en doelgroeponderzoeken vormen de ruggengraat van een succesvolle marketingstrategie. Inzicht in de behoeften, wensen, voorkeuren en koopgedrag biedt waardevolle informatie die je in staat stelt om doelgericht én overtuigend te communiceren met je doelgroep.

Imago-onderzoek

Imago-onderzoek is essentieel voor het bieden van inzicht in hoe een merk of organisatie gezien wordt. Dit inzicht stelt je in staat om gerichte communicatie- en merkstrategieën te ontwikkelen, met als het doel het versterken van de positie in de markt.

Stakeholderonderzoek

Onderzoek naar stakeholders is van groot belang om allereerst alle belanghebbenden duidelijk in kaart te brengen. Het goed begrijpen van hun wensen en behoeften zorgt er vervolgens voor dat strategieën ontwikkeld kunnen worden om effectief te kunnen communiceren, risico’s te verminderen en duurzame relaties op te bouwen.

Concurrentie-analyse

Het analyseren van doelen, benaderingen en marktposities van concurrenten geeft inzicht in de sterke en zwakke punten. Deze informatie is cruciaal voor het ontwikkelen van strategieën om (meer) concurrentievoordeel te behalen en je marktpositie te verstevigen.

Haalbaarheidsonderzoek

Staat jouw organisatie voor een belangrijke beslissing? Een haalbaarheidsonderzoek biedt objectieve inzichten in de praktische uitvoerbaarheid, risico’s en voordelen, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen en met vertrouwen strategische stappen kunt zetten voor een solide koers.

Data-analyse

Data stelt je in staat trends, patronen en verrassende verbanden te ontdekken. Met dit inzicht kunnen beslissingen worden genomen op basis van feitelijke informatie, waardoor effectief kan worden ingespeeld op het gedrag, de voorkeuren en de behoeften van de doelgroep.

Onderzoek op maat

Wat jouw onderzoeksvraag ook is, voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing op maat.  

Relevante cases

Klanten uitgelicht

Onze expertise op het gebied van onderzoek hebben we in de afgelopen jaren ingezet in verschillende onderzoeksprojecten. We hebben onder andere gewerkt voor de volgende opdrachtgevers:

 


Alfa-college logo
Gemeente Leeuwarden logo
Avebe logo
Mediahuis noord YFK Research & Marketing
Kyk logo
Noorderpoort YFK Research & Marketing

Allesomvattende aanpak nodig? YFK!

Is jouw bedrijf niet geholpen met alleen het oplossen van een onderzoeksvraagstuk, maar heb je ook behoefte aan advies of ondersteuning in de uitvoering op het gebied van strategie, marketing en communicatie? Wij zijn een full-service marketing consultancybureau, waardoor wij jou ook kunnen ondersteunen met de implementatie van de onderzoeksbevindingen. Voor een allesomvattende marketingoplossing, of voor het oplossen van een specifiek vraagstuk kun je terecht bij YFK.

Kennismaken
Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens