Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Talent Development Program

Groei en ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Door ons overkoepelende ontwikkelingsprogramma, het Talent Development Program (TDP), stimuleren we de vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling van onze talenten. Hier profiteren niet alleen onze medewerkers van, maar ook jij als opdrachtgever.


Coaching, trainingen en masterclasses

Onderdeel van het Talent Development Program is de coaching, waarin de focus ligt op persoonlijke en carrièregerichte groei van de medewerker. Daarnaast wordt de vakinhoudelijke kennis van onze talenten vergroot door middel van masterclasses en trainingen, zoals kwalitatief onderzoek, creatief schrijven, social advertising en projectmanagement. Hierdoor zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

Werken in duo’s

Bij YFK wordt elke Young Expert/Medior gekoppeld aan een ervaren Senior specialist. De Senior draait zichtbaar mee op de voorgrond óf is op de achtergrond aanwezig vanuit een ondersteunende rol.

Deze unieke werkwijze brengt het beste van twee werelden samen; een vernieuwende blik op de werkvloer gecombineerd met de stabiliteit van een ervaren expert. Deze unieke werkwijze noemen wij de Smart-Mix.

Jouw talenten ontwikkelen?

Wat zijn jouw doelen en ambities? Kom werken bij YFK en ontwikkel jezelf door middel van het Talent Development Program!
Meer weten? Neem contact met ons op!

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens