Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Baas van Morgen 2023 weer een groot succes!

Baas van Morgen YFK Research & Marketing

De Baas van Morgen is een initiatief van JINC. Kinderen en jongeren door heel Nederland staan één dag aan het roer van verschillende bedrijven en instanties. Om hen zo te inspireren het beste uit zichzelf te halen, want alles is mogelijk! Ook YFK deed weer mee, dit keer met beide vestigingen in Leeuwarden én Groningen.

Baas van YFK in Leeuwarden

In Leeuwarden nam Ferun het stokje over van Eva en ging ze samen met Eva gewapend met YFK-tas én YFK-jack op bedrijfsbezoeken bij onze opdrachtgevers: Arriva en Makelaardij Hoekstra. Voor Ferun stond er ‘s ochtends een belangrijke meeting in haar agenda, burgemeester Sybrand Buma én ‘de burgemeester van Morgen’ kwamen een kijkje nemen bij YFK!

Baas van YFK in Groningen

In Groningen hadden girl bosses Cheromey & Garanke de touwtjes in handen! Samen met Heleen gingen zij na een gezellig ontbijt in het stadhuis op pad voor ‘echte’ bedrijfsbezoeken bij YFK-ers Naomi Horstkamp bij UMCG en Femke Wildschut bij Marketing Groningen. Uiteraard sloten alle bazen de dag af met een overheerlijke lunch bij Sophia’s in Leeuwarden en Donna’s Social Club in Groningen. Al met al was het weer een geweldige dag. Iets waar we met YFK graag aan bijdragen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat deze girl bosses de echte bazen van de toekomst zullen worden!


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens