Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Een geslaagd uitje voor team YFK

Team YFK Research & Marketing

Een legendarisch YFK-uitje organiseren? Laat dat maar aan Femke, Paula en Loes over! Na wekenlange spanning en (verkeerde) pogingen om de bestemming te raden, was het vrijdag eindelijk zo ver! We reisden vanuit Groningen en Leeuwarden af naar het mooie Lemmer voor (veel) zon, strand én sportiviteit.

Lef, leren, Lemmer!

We vulden Lemmer Beach op met gezelligheid, drankjes en dansjes én kunnen zeggen dat beachvolleybal nooit eerder zo ‘kunstig’ is vertoond. Het fanatisme van sommige YFK’ers kwam weer schaamteloos omhoog. Na een uitgebreide barbecue bij Restaurant de Brekken werden we klaargestoomd voor een (fanatieke) stapavond. Thema? Paars natuurlijk. En dat heeft Lemmer kunnen zien, uiteraard houden we het altijd subtiel. Tijdens het feesten hebben we met onze danspasjes, een (kort) optreden én heel veel gezellige gesprekken YFK op de kaart gezet. De beelden hiervan zijn helaas alleen voor privégebruik. We sloten de avond af in het hotel voor een goede nachtrust.

YFK’ers up de sup!

Na het ontbijt in het hotel was het tijd om in te pakken. We gingen door naar de volgende bestemming, namelijk: Balk! Ook hier werd de sportiviteit van de YFK’ers op de proef gesteld. Het team ging met een (mega)sup het water over en dat ging verbazingwekkend goed! We hadden geen botsingen en werden regelmatig enthousiast aangemoedigd en aangesproken. Na een fanatieke tocht sloten we de dagen af met een zeer culinaire lunch bij Badmeester Keimpe.

PS. We zijn allemaal heel teruggekomen! Het waren twee geweldige dagen waarin we niet alleen Lemmer en Balk hebben laten zien wie YFK is, maar vooral samen een geweldige tijd hebben gehad. Een grote boost voor de naamsbekendheid in Lemmer en Balk dus. En vooral: een grote boost voor team YFK.

Ook onderdeel uitmaken van ons gezellige team? Bekijk hier onze vacatures!


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens