Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Eva van Leeuwen Douwstra benoemd tot nieuwe voorzitter Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

Eva van Leeuwen Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland YFK Research & Marketing

11 januari 2023 was het weer zover; na twee jaar afwezigheid vond de achtste editie van de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland plaats in Martiniplaza in Groningen. Een bijzondere editie kunnen we wel zeggen!

Een verrassend programma vol theater en muziek zorgde voor een amusante avond van verbinding en ontmoeting. En dat niet alleen! Tegelijkertijd werd onze eigen Eva van Leeuwen Douwstra benoemd tot nieuwe voorzitter van de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland en zal daarmee het stokje van zittend voorzitter Margriet Bouma overnemen.

Een grote eer én uitdaging vertelt Eva: “Toen ik werd gevraagd was mijn antwoord gelijk ja! Ik ben geboren in het mooie Drenthe, opgegroeid in Friesland, heb gestudeerd in Groningen en ben als ondernemer ook gevestigd in de verschillende provincies. Het Noorden zit diep in mij en daarom twijfelde ik geen moment.”

Voorzitterschap in veranderlijke tijden

De afgelopen coronajaren bracht voor het bestuur veel uitdagingen met zich mee. “We hebben veel plannen gemaakt, maar ook weer gewijzigd. We hebben verschillende scenario’s uitgewerkt en last-minute beslissingen moeten nemen. Margriet heeft dit heel zorgvuldig en verstandig gedaan”, vertelt Eva. Margriet heeft acht jaar als onderdeel van het bestuur (waarvan drie jaar als voorzitter) een belangrijke rol binnen de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland mogen vervullen. “Er komt een moment dat je zegt: ik moet plaatsmaken voor de nieuwe lichting. Een met andere en frisse ideeën. Ik heb dit echt met heel veel plezier mogen doen en ga het zeker ook missen. Volgend jaar kom ik daarom uiteraard als gast terug”, vertelt Margriet.

Ambities voor de toekomst

“Als ondernemer ben ik veel bezig met marketing, maar ook met het verbinden en opzoeken van jong talent. Hier willen we de komende jaren meer aandacht aan besteden. We willen ervoor zorgen dat de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland een evenement van formaat blijft én een evenement is waar de komende generaties met veel plezier naar toe gaan”, licht Eva toe.

Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

De Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland is een initiatief van Stichting Noord-Nederland. Met de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland streeft de stichting naar meer samenwerkingsverbanden in het Noorden. Zo kunnen Groningen, Friesland en Drenthe met hun eigen karakters elkaar ook heel goed versterken en komen ze samen veel verder dan alleen.

Meer weten over dé nieuwjaarsreceptie van Noord-Nederland? Bekijk de website.

Aftermovie Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland 2023


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens