Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Faam Invest bv neemt een belang van 50% in YFK Research & Marketing

Collega team YFK Research & Marketing

Per 1 juli is Heleen Ploeg (37) toegetreden als directeur/grootaandeelhouder binnen YFK Research & Marketing naast oprichtster Eva van Leeuwen (39). Met dit partnerschap wil YFK een grote stap zetten in het verwezenlijken van haar groeiambities. Heleen Ploeg heeft als telg van een Fries ondernemersgezin en haar achtergrond bij internationale partijen als Hearst en McGregor Fashion Group ruime ervaring in het marketing en managementvak.

Heleen Ploeg: “De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de Randstad en heb ik ervaren hoe belangrijk het is om ‘het marketing denken’ structureel onderdeel te laten zijn van de bedrijfsvoering. Helaas is dit niet voor iedere organisatie zo vanzelfsprekend. Ik zie het dan ook als een geweldige uitdaging mij de aankomende jaren in te zetten voor de groei en ontwikkeling van (ondernemend en bestuurlijk) Noord Nederland.”

Complementair

Eva van Leeuwen: “Ik ben erg blij met de toevoeging van Heleen als mede-eigenaar en compagnon. Als ondernemers zijn we complementair aan elkaar en kunnen daardoor de groeiambities van YFK waarmaken. Dit past bij het pad van verdere groei en ontwikkeling van YFK.”

Ambities voor de toekomst

YFK wil de komende jaren de stevige groei doorzetten in het noorden maar ook daarbuiten. In 2021 heeft YFK zich in een gloednieuw kantoor gevestigd in Markt 058 in Leeuwarden. “Een geweldige plek, maar we groeien nu alweer uit ons jasje. Met ons bewezen trackrecord weten steeds meer bedrijven ons te vinden. Het ligt dus in de lijn der verwachting nog een kantoor te openen waarbij Groningen een logische volgende halte is en andere regio’s zullen volgen”, aldus Heleen Ploeg.

Kern van succes

“De kern van het succes van YFK zijn de mensen die bij ons werken. De groei en ontwikkeling van het team én de combinatie van seniore kennis en ervaring met de vernieuwde slagkracht van jonge marketeers zal altijd centraal blijven staan, dat is het hart van YFK. Op naar een volgend hoofdstuk in dit mooie avontuur!”, aldus oprichter Eva van Leeuwen.

Nieuwsbericht doorgeplaatst vanaf de website van Ondernemend Friesland.


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens