Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Nieuw uiterlijk voor YFK.nl  

Nieuwe website YFK.nl

Met de lancering van een gloednieuwe website begint het nieuwe jaar knallend voor YFK. Met deze nieuwe website laat YFK zien welke ontwikkelingen de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. 

YFK is na 7 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend full-service marketing consultancybureau. Met een team van inmiddels meer dan 30 medewerkers, opererend in vrijwel alle sectoren, werd het tijd voor het rebranden van YFK.nl. Heleen Ploeg vertelt: “YFK.nl was de logische volgende stap naar een nog professionelere organisatie. Het was dan ook hoog tijd voor een nieuwe jas. Eentje die perfect aansluit. YFK.nl geeft de breedte van onze dienstverlening overzichtelijk weer en laat daarmee nog beter zien wie we zijn en waar we voor staan.”  

De kracht achter YFK zijn de mensen, de YFK’ers. Heleen: “Ook zij verdienen een mooie plek die hun identiteit, waarde en kunde representeert. Team YFK is de pagina om meer te weten te komen over de mensen die YFK maken tot wat het nu is. Mede dankzij het team hebben we deze fantastische groei meegemaakt.” 

Naast de website, brengt de nieuwe dynamische sfeervideo op YFK.nl de energie van de organisatie en het team tot leven. De beelden laten perfect zien waar YFK voor staat: lef, leren en leveren.  


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens