Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Nieuws | YFK duikt in de wereld van AI

Als marketingprofessional ben je nooit echt uitgeleerd. En laat ‘LEREN’ nou net een van onze kernwaarden zijn. Als onderdeel van ons Talent Development Program organiseren we, naast coaching en intervisies, daarom meerdere trainingen voor onze YFK’ers. Dit keer over hét onderwerp dat ons allemaal bezighoudt: AI!

Om onze opdrachtgevers te helpen bij de implementatie van deze nieuwe technieken en goed te kunnen adviseren, doken wij afgelopen week in deze nieuwe wereld. Alhoewel nieuw? Veel YFK’ers passen het al toe bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Zo kan je o.a. binnen enkele seconden teksten, foto’s, video’s, planningen, schema’s genereren, maar passen we het ook toe in het doen van onderzoek.

Hoe werkt AI?

Maar hoe werkt AI eigenlijk en hoe kan je AI en ChatGPT nu het beste vóór jou laten werken? Hoe vinden we ons een weg binnen die honderden tools, apps en programma’s? En misschien nog wel het allerbelangrijkste: wat zijn de risico’s en waar moet je goed op letten als je AI gebruikt voor jezelf en voor je opdrachtgever? Daar kon Dorin Bouwman ons tijdens een uitgebreide training bij Social Hub in Groningen gelukkig alles over vertellen.

Hoe passen we AI toe?

We leerden over de modellen die de basis zijn voor AI, de verschillen tussen de tools en hoe we het beste kunnen praten met bijvoorbeeld ChatGPT. Ook gingen we uiteraard zelf aan de slag. Wil jij meer weten en ben je benieuwd hoe jij AI kunt implementeren in de dagelijkse werkzaamheden in jouw organisatie? Neem vooral even contact met ons op. We helpen je graag verder!


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens