Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Annemieke Doornbos YFK Research & Marketing

Annemieke
Doornbos

HR & people manager

Sociaal Procesgericht Transparant Flexibel

Hi, Annemieke hier! Met enthousiasme zet ik mij in voor team YFK. Mensen in hun kracht te zetten en hen faciliteren, daar word ik blij van. Niet gek dus dat ik mij sinds 2023 als People & HR Manager inzet bij YFK.

Door de jaren heen heb ik mijn human resource vaardigheden ontwikkeld bij Voys en Storm Digital (nu Accenture Song). Een dynamische omgeving waar je met het team hard werkt en plezier hebt, dat is waar ik naar streef. Daarnaast bouw ik graag ergens aan mee en krijg ik energie van het optimaliseren van processen.

In teamverband fungeer ik liever in de rol van coach. Al schuw ik in mijn rol de spotlights niet, maar ik vind het leuker om de ander die ruimte te geven. Met mijn nieuwsgierigheid ben ik op zoek naar wat mensen drijft en sta ik altijd open om van mensen te leren. Als je meer wil weten over mij of over YFK, dan sta ik voor je klaar voor een gesprek en een kop koffie. Laten we kennismaken!

In gesprek met Annemieke?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens