Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Fleur Schoo

Fleur
Schoo

Senior marketing consultant

Bedenken Creëren Verbinden

Hi! Ik ben Fleur, senior marketing consultant bij YFK. Ik manage projecten van A tot Z, denk mee in visie en strategie en zorg ervoor dat de juiste stappen worden genomen.

15 jaar geleden startte ik mijn marketingavontuur bij Citrix, een groot internationaal softwarebedrijf. Daar maakte ik kennis met alle facetten van marketing: van campagnes, PR en telemarketing tot events. Na jaren country marketingmanager te zijn geweest, besloot ik in 2017 mijn hart te volgen en me te richten op mijn eigen eventbureau. Van grote congressen tot diners, VIP-begeleiding en workshops in binnen- en buitenland; ik organiseerde het allemaal. Mijn oog voor detail is daardoor goed ontwikkeld.  Of het nou gaat om de hostess, directeur, het team of de bezoekers, mijn motto is: iedereen gaat met een goed gevoel de deur uit! 

In een team werken vind ik ook heel fijn. Vanuit YFK heb ik onder andere opdrachten gedaan voor SKSG en UMCG. Ik krijg super veel energie om vanuit de Smart-Mix samen met een Young Professional te werken aan een opdracht. Geef mij als echte teamplayer maar een uitdagend project in een dynamische organisatie!

Kennismaken met Fleur?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You've got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens