Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Heleen Ploeg YFK Research & Marketing

Heleen
Ploeg

Co-owner

Ambitieus Gedreven Resultaatgericht Ondernemend

Maak kennis met Heleen, mede-eigenaar van YFK Research & Marketing. Opgegroeid in Friesland, gestudeerd in Groningen en na meer dan 10 jaar in de Randstad werkzaam te zijn geweest, zet ze zich als mede-eigenaar van YFK nu graag in voor al het mooie dat de regio te bieden heeft. Samen met Eva vormt zij een krachtig team dat elkaar perfect aanvult.

“De diversiteit in mijn werk vind ik heerlijk. Elke regio staat met een sterk toenemende vergrijzing en trek van jonge talenten naar de randstad voor een zeer grote uitdaging. Ik ben vastbesloten zoveel mogelijk organisaties te helpen bij het realiseren van hun verdere groei, door samen te ontdekken waar én hoe zij hierin het beste ondersteund kunnen worden. Hoe sterker en veerkrachtiger de organisaties, hoe steviger het fundament voor een duurzame toekomst van de regio.”

Het ondernemerschap is haar met de paplepel ingegoten. Vooral ook besef van verantwoordelijkheid voor de mensen die zich elk dag weer inzetten voor de organisatie.

“Als we over 10 jaar terugkijken, heeft YFK echt een substantiële bijdrage geleverd aan het versterken en veerkrachtig maken van organisaties in de regio. Daarbij hebben we een kennisorganisatie weten te creëren waar onze medewerkers zich zowel in de breedte als in de diepte optimaal hebben kunnen ontwikkelen. Ik vind het dan ook geweldig hier elke dag weer onderdeel van te mogen zijn”.

Wie Heleen verder is? Nieuwsgierig, enthousiast en ambitieus –  met een ontembare drang er altijd het beste van te maken. “Het mooiste vind ik om samen met een team te bouwen aan een groter doel.”

In gesprek met Heleen?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens