Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Ilse van Beekum YFK Research & Marketing

Ilse
van Beekum

Senior marketing consultant

Enthousiast Creatief Planmatig Sterk

Hallo, ik ben Ilse, een enthousiaste en ervaren senior communicatieprofessional met sterke organisatievaardigheden. Mijn passie ligt in samen met een team toewerken naar een gemeenschappelijk einddoel, met plezier en volledige inzet.

Mijn ervaring omvat diverse bedrijven, waaronder Unigarant Verzekeringen, Hanzehogeschool Groningen, UMCG en Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Ik ben gespecialiseerd in het teweegbrengen van verandering, het centraal stellen van klantdenken, merkpositionering, optimaliseren van interne communicatie en het creëren van klantgerichte contentstrategieën. Dit alles doe ik met gevoel, een gezonde dosis humor, en een grote dosis enthousiasme en creativiteit.

Ik krijg energie van werken bij een organisatie of team waar ik de ruimte krijg om veranderingen te initiëren; of het nu gaat om het doorvoeren van kleine aanpassingen of het ontwikkelen van een lange termijn marketingcommunicatiestrategie. Als teamspeler neem ik graag het initiatief en ben ik altijd bereid om nieuwe wegen in te slaan, uiteraard in nauwe samenwerking met mijn collega’s.

Kennismaken met Ilse?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens