Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Loes Pisani

Loes
Pisani

Senior marketing consultant

Strategisch Creatief Resultaatgericht Hands-on

Hoi, ik ben Loes Pisani, senior marketing- & communicatieprofessional. Vol energie een vraagstuk induiken, vraagtekens zetten bij de dingen die we doen, gedragsverandering teweegbrengen en impact maken: dat is wat mij drijft en waar ik blij van word!

Ik help bedrijven doelgerichte keuzes te maken in hun marketingcommunicatievraagstukken door mensen en middelen met elkaar te verbinden, op zowel strategisch als tactisch niveau. In mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan in de FMCG, B2B en bureauwereld, waar ik diverse opdrachten voor verschillende opdrachtgevers succesvol heb uitgevoerd. Een greep uit mijn portfolio: Prorail, Plan B projectmanagement, Droste, Engie, Zwolse theaters en Witteveen+Bos. Voor YFK vervul ik een uitdagende opdracht bij Firda.

Ik ben creatief en resultaatgericht en heb een gezonde hands-on mentaliteit. Mijn motto: waarom iets saais en zakelijk doen als het met persoonlijkheid en creativiteit kan?

Kennismaken met Loes?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens