Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Tamara Bakker

Tamara
Bakker

Marketing consultant

Analytisch Creatief Nieuwsgierig Optimistisch Sociaal

Hola, ik ben Tamara, een nieuwsgierige generalist die graag inspiratie opdoet door te kijken en luisteren naar anderen. Door mijn analytische blik schep ik orde in iedere chaos en met mijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid zie ik tegelijkertijd een wereld van mogelijkheden. Mijn creativiteit zet ik in om mogelijkheden tot leven te brengen.

Zowel voor strategische als uitvoerende vraagstukken ben ik inzetbaar. Met mijn opgedane ervaring in design, videomarketing, copywriting, customer journey, branding en eventmanagement heb ik al meerdere organisaties verder geholpen, zoals Soly, Bentacera, Fryslan Fungies, Donker Groep en Arriva.

In mijn werk combineer ik het liefst storytelling met data. Ik kan mijn nieuwsgierigheid dan optimaal inzetten en actief op zoek gaan naar kansen. Samen met het team aan de slag gaan, experimenteren, ‘fouten’ zien als leermomenten en met nieuwe inzichten verder komen, daar word ik blij van!

Kennismaken met Tamara?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens