Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Wiebe de Roos YFK Research & Marketing

Wiebe
de Roos

Senior marketing consultant

Energiek Nieuwsgierig Veranderexpert Gemotiveerd

Hé! Ik ben Wiebe, een energieke senior marketing- en communicatie consultant. Met meer dan 10 jaar ervaring in de finance & verzekeringsbranche en een MBA van Nyenrode in Breukelen, stort ik me vol enthousiasme op verandermanagementvraagstukken in verschillende sectoren, zoals mobiliteit & techniek en zorg. Mijn hart gaat sneller kloppen van werken aan complexe vraagstukken in een multidisciplinair team.

Bij YFK breng ik mijn kennis van verandermanagementprocessen met plezier in verschillende bedrijfsfuncties, zoals marketing, operations, ICT en finance. Ik duik in alternatieve perspectieven vanuit verschillende disciplines en kom met vernieuwende ideeën om tot oplossingen te komen die breed gedragen worden binnen de organisatie.

Vrienden beschrijven me als nieuwsgierig en vol energie. Naast mijn constante streven naar verbeteringen, komt deze gedrevenheid ook terug in mijn vrije tijd door middel van sport. Of het nu gaat om wielrennen in de bergen, mountainbiken in het bos, hardlopen door de weilanden of snowboarden tijdens de wintersport – die onuitputtelijke drive zit er altijd in!

Kennismaken met Wiebe?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens