Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Tessa Moen | Stille krachten, diepe gronden

Tessa Moen YFK Research & Marketing

Ken je YFK? Dan ken je Tessa! En dat is zeker niet gek want sinds onze oprichting in 2016 is zij ‘part of our team’. En hoe! Onze altijd energieke en vrolijke Tessa (de foto zegt al genoeg) heeft alle ontwikkelingen van dichtbij mee mogen maken. “Zoals elk bedrijf zijn we met een kleine groep begonnen en vanaf dat moment ben ik meegegroeid. Het is eigenlijk heel natuurlijk gegaan. We leren erg veel van elkaar, maar zeker ook de diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers door de jaren heeft sterk bijgedragen aan mijn professionele groei.” aldus Tessa.

Hoe het allemaal begon

“Ik heb Eva leren kennen tijdens mijn afstudeerstage bij De Friesland. Zij was daar destijds marketingmanager én mijn afstudeerbegeleider! Toen Eva bezig was met het opzetten van YFK heeft ze Jannemarij en mij daar in een heel vroeg stadium al bij betrokken. En zo is het eigenlijk allemaal begonnen. Ik werd onderdeel van een kleine groep, vol grote ideeën.”

Door de jaren heen

Ze begon als marketing consultant, deed projectmanagement en vervult sinds 2019 de rol als operational manager. Binnen haar rol werkt ze hard aan het optimaliseren van interne processen, sales support, (team)planning, project coördinatie, overeenkomsten, onboarding en eigenlijk nog heel veel meer. “Eva, Heleen, Jannemarij en ik werken vanuit een MT met verschillende domeinen. We stellen duidelijke KPI’s en blijven druk bezig met het professionaliseren en optimaliseren, zowel voor de young professionals, de seniors en de opdrachtgevers.”

Het mooiste aan het werken bij YFK?

“Je komt er snel achter waar je goed in bent en waar je naar toe wilt. Je leert veel over jezelf en groeit daardoor snel in een rol die bij je past. YFK is een fijne club mensen en heeft grootse ambities. Daar werk ik graag aan mee.”


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens