Bel ons 058 203 73 83

 • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vacature Medior Consultant

YFK zoekt versterking

Heb jij al enige ervaring op marketing, data- of communicatievlak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij YFK word je continu uitgedaagd en mag je uiteenlopende werkzaamheden bij verschillende bedrijven in diverse branches uitvoeren. Iets voor jou? Lees dan vooral verder! 


YFK Research Marketing

Wie zoeken wij?

 • Je hebt je hbo of universitaire marketing- data-, communicatiestudie afgerond 
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring en bent op zoek naar een partij waar je verder kunt groeien en ontwikkelen. 
 • Jij bent een nieuwsgierige en ambitieuze marketeer die van aanpakken weet, positief ingesteld is en over goede analytische én sociale skills beschikt. De kernwaarden van YFK; Lef, Leren, Leveren passen bij je. 
 • Je vindt het leuk om voor diverse opdrachtgevers te werken en wordt enthousiast van opdrachten met een duidelijk begin en einde. 
 • Werken doe je vaak op locatie bij opdrachtgevers en/of vanuit het YFK kantoor in Leeuwarden of Groningen. 
 • Je bent organisatorisch sterk, proactief ingesteld en snel up-to-speed 
 • Jij smult van complexe vraagstukken en weet deze gauw te vertalen naar concrete en praktische oplossingen. 
 • Ervaring met werken als consultant is een pré. 
 • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar. 

Wat wij te bieden hebben:

 • Onderdeel zijn van een hecht en ambitieus team
 • Een plek waar jij je maximaal kunt ontwikkelen. Je krijgt een coach voor je persoonlijke ontwikkeling én begeleiding van een senior marketeer die jou op professioneel vlak in je opdrachten helpt  
 • Begeleiding, diversiteit in opdrachten, trainingen en opleiding
 • Een goed salaris
 • Splinternieuwe werkplekken in het centrum van Leeuwarden en Groningen

Bij ons staat ontwikkeling centraal. Als medior marketeer word je dan ook intensief begeleid door een van onze seniors en draai je mee in team YFK met alle trainingen die daarbij horen. Lees hier meer over onze unieke werkwijze; ‘The Smart-Mix.’ 

Voorbeelden van vraagstukken waar jij je in gaat vastbijten?

 • Een groot internationaal bouwconcern vraagt om de (door)ontwikkeling van een propositie voor nieuwe markten. Je doet uitgebreid intern en extern onderzoek. Zo breng je onder andere de markt en trends in kaart en bepaal je kansrijke marktsegmenten en hun behoeften. Van daaruit bepaal je nieuwe businessmodellen.  
 • Een ROC in Noord-Nederland wil interim ondersteuning op de marketingafdeling. In een allround marketingrol weet je de marketingactiviteiten effectief te coördineren en neem je een leidende rol in het ontwikkelen van een studentenapp, het verbeteren van de website en het optimaliseren van de student journey met bijbehorende contactmomenten.  
 • Een grote kinderopvangorganisatie wil haar meerjarenstrategie definiëren. Je brengt alle interne en externe ontwikkelingen in kaart en analyseert beschikbare data. Samen met het team bij de opdrachtgever kom je tot een helder strategisch plan.   
 • Een bibliothekengroep wil inzicht in de wensen en behoeftes van de doelgroep laaggeletterden om ze beter te kunnen bedienen. Jij gaat in gesprek met de doelgroep en organisaties die hier actief in zijn. Gezamenlijk denken jullie de kansen voor nieuwe producten, diensten en communicatie uit. Je neemt hier actief de medewerkers bij de organisatie in mee! 

 

Wie zijn wij?

YFK Research & Marketing is opgericht in 2016 en heeft aandacht voor het ontwikkelen van jong talent en het brengen van vernieuwing bij opdrachtgevers. Sindsdien heeft het marketingbureau zich ontwikkeld van succesvolle start-up tot een team van ruim 30 marketeers die voor diverse (internationale) grote opdrachtgevers werkt. YFK ontving twee FD Gazelle Awards en werd daarmee erkend als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 

We hebben dit bereikt door altijd te focussen op het leveren van goed resultaat voor onze klanten. De basis is al zeer stevig, maar we willen nu de volgende stap zetten en landelijke groei realiseren. Spring je aan boord? 

Enthousiast?

Ben jij de medior marketeer die wij zoeken? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Vul onderstaand contactformulier in óf mail naar solliciteren@yfk.nl, dan drinken we binnenkort snel een kop koffie!

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens