Vacature Medior Consultant

YFK zoekt versterking

Heb jij al enige ervaring op marketing, data- of communicatievlak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij YFK word je continu uitgedaagd en mag je uiteenlopende werkzaamheden bij verschillende bedrijven in diverse branches uitvoeren. Iets voor jou? Lees dan vooral verder!


YFK Research Marketing

Wie zoeken wij?

 • Je hebt je hbo of universitaire marketing- data-, communicatie studie afgerond
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring en bent op zoek naar een partij waar je verder kunt groeien en ontwikkelen.
 • Jij bent een nieuwsgierige en ambitieuze marketeer die van aanpakken weet, positief ingesteld is en over goede analytische én sociale skills beschikt. De kernwaarden van YFK; Lef, Leren, Leveren passen bij je.
 • Je vindt het leuk om voor diverse opdrachtgevers te werken en wordt enthousiast van opdrachten met een duidelijk begin en einde.
 • Je bent organisatorisch sterk, proactief ingesteld en snel up-to-speed
 • Jij smult van complexe vraagstukken en weet deze gauw te vertalen naar concrete en praktische oplossingen.
 • Ervaring met werken als consultant is een pré.

Wat wij te bieden hebben:

 • Onderdeel zijn van een hecht en ambitieus team
 • Een plek waar jij je maximaal kunt ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om proactief aan jezelf en de bedrijfsvoering te werken
 • Begeleiding, diversiteit in opdrachten, trainingen en opleiding
 • Een goed salaris
 • Splinternieuwe werkplekken in het centrum van Leeuwarden en Groningen (of gezellig thuis :))

Bij ons staat ontwikkeling centraal. Als medior marketeer word je dan ook intensief begeleid door een van onze seniors en draai je mee in team YFK met alle trainingen die daarbij horen. Lees hier meer over onze unieke werkwijze; ‘The Smart-Mix.’ 

Voorbeelden van vraagstukken waar jij je in gaat vastbijten?

 • Een organisatie wil inzicht in de wensen en behoeftes van de doelgroep laaggeletterden. Jij voert onderzoek uit en betrekt daarbij alle stakeholders. In co-creatie met de doelgroep ontwikkel je nieuwe producten en diensten. Vergeet niet de medewerkers bij de organisatie mee te nemen in het klantgericht denken!
 • Een grote scholengemeenschap wil weten wat er speelt bij alle scholen, medewerkers en ouders. We doen kwantitatief en kwalitatief onderzoek (naar bij elkaar meer dan 500 personen!) en vertalen de uitkomsten naar concrete vervolgstappen en communicatie.
 • Een grote kinderopvangorganisatie wil haar meerjaren strategie beschrijven. Voor deze strategie onderzoek je alle interne en externe ontwikkelingen, analyseer je data en kom je samen met collega’s bij de opdrachtgever tot een helder strategisch plan.
 • Een grote pensioenorganisatie wil de kwaliteit van content verbeteren. Jij ontwikkelt én implementeert een contentstrategie binnen dit bedrijf om zo het imago te versterken.
 • Ook werken we voor commerciële organisaties die nieuwe markten aan willen boren of nieuwe verdienmodellen onderzoeken.

 

Wie zijn wij?

YFK Research & Marketing is opgericht in 2016 en heeft aandacht voor het ontwikkelen van jong talent en het brengen van vernieuwing bij opdrachtgevers. Sindsdien heeft het marketingbureau zich ontwikkeld van succesvolle start-up tot een team van 35 marketeers die voor diverse (internationale) grote opdrachtgevers werkt. In 2020 ontving YFK een FD Gazelle Award en werd daarmee erkend als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

We hebben dit bereikt door altijd te focussen op het leveren van goed resultaat voor onze klanten. De basis is al zeer stevig, maar we willen nu de volgende stap zetten en landelijke groei realiseren.

Enthousiast?

Ben jij de medior marketeer die wij zoeken? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Vul onderstaand contactformulier in óf mail naar solliciteren@yfk.nl, dan drinken we binnenkort snel een kop koffie!

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing