Bel ons 058 203 73 83

 • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vacature Young Expert

Bij YFK zijn we altijd op zoek naar talent

Ben je net afgestudeerd en wil je graag veel leren, hard werken en écht iets bijdragen? Grijp dan deze kans aan om onderdeel te worden van een dynamisch en groeiend team. Wie weet lever jij binnenkort een meerwaarde aan verschillende bedrijven in uiteenlopende branches!


YFK Research & Marketing

Wie zoeken wij?

 • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring. 
 • Je hebt je hbo of universitaire studie op het gebied van marketing en/of communicatie afgerond en bent op zoek naar een uitdagende functie waarin je nooit uitgeleerd raakt! 
 • Jij bent een nieuwsgierige marketeer die van aanpakken weet, positief ingesteld is en goede analytische én sociale skills heeft. De kernwaarden van YFK; Lef, Leren, Leveren zijn jou op het lijf geschreven. 
 • Je vindt het leuk om voor diverse opdrachtgevers te werken en wordt enthousiast van opdrachten met een duidelijk begin en einde. 
 • Werken doe je vaak op locatie bij opdrachtgevers en/of vanuit het YFK kantoor in Leeuwarden of Groningen. 
 • Jouw agenda is altijd op orde, want die verschillende opdrachten moeten natuurlijk goed gemanaged worden. 
 • Beginnen met een leeg vel papier is voor jou geen probleem, je neemt het voortouw en bent een echte kick-starter. 
 • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar. 

Nog weinig ervaring? Geen probleem! Binnen YFK werken we altijd in duo’s. Zo ben jij als Young Expert altijd verzekerd van een Senior die jou ondersteunt en voor je klaarstaat. Lees hier meer over onze unieke werkwijze; ‘The Smart-Mix’. 

Wat wij te bieden hebben?

 • Onderdeel zijn van een hecht en ambitieus team
 • Een plek waar jij je maximaal kunt ontwikkelen. Je krijgt een coach voor je persoonlijke ontwikkeling én begeleiding van een senior marketeer die jou op professioneel vlak in je opdrachten helpt
 • Begeleiding, diversiteit in opdrachten, trainingen en opleiding
 • Een goed salaris
 • Splinternieuwe werkplekken in het centrum van Leeuwarden en Groningen

Voorbeelden van vraagstukken waar jij je in vast gaat bijten:

 • Een openbaarvervoermaatschappij in Nederland is op zoek naar een tijdelijke campagnemarketeer. Vanuit een jaarplanning coördineer je alle campagnes. Zo brief je het creatieve bureau voor de ontwikkeling van een campagneconcept en zorg je dat alles op tijd live staat. Je houdt tussentijds goed zicht op de campagnes en stuurt bij waar nodig.  
 • Een energieleverancier in een snel veranderende markt met complexe wet- en regelgeving vraagt ondersteuning op het gebied van communicatie. Je bent verantwoordelijk voor het helder informeren van klanten via zowel online als offline kanalen. Denk aan het uitsturen van mailings en het up-to-date houden van de website.   
 • Een grote scholengemeenschap wil inzicht in de behoeften van medewerkers en ouders van alle scholen. Je voert kwalitatief en kwantitatief onderzoek uit, variërend van een uitgebreide marktscan, focusgroepen en enquêtes tot gesprekken met ouders en docenten. De resultaten presenteer je in een overzichtelijk rapport met concrete aanbevelingen. 
 • Een grote pensioenenorganisatie wil de kwaliteit van content verbeteren. Jij ontwikkelt én implementeert een contentstrategie passend bij waar het merk voor staat en wat het uit wil stralen.  

Wie zijn wij?

YFK Research & Marketing is opgericht in 2016 en heeft aandacht voor het ontwikkelen van jong talent en het brengen van vernieuwing bij opdrachtgevers. Sindsdien heeft het marketingbureau zich ontwikkeld van succesvolle start-up tot een team van ruim 30 marketeers die voor diverse (internationale) grote opdrachtgevers werkt. YFK ontving twee FD Gazelle Awards en werd daarmee erkend als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 

We hebben dit bereikt door altijd te focussen op het leveren van goed resultaat voor onze klanten. De basis is al zeer stevig, maar we willen nu de volgende stap zetten en landelijke groei realiseren. Spring je aan boord? 

Enthousiast?

Ben jij de marketeer die wij zoeken? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Vul onderstaand contactformulier in óf mail naar solliciteren@yfk.nl, dan drinken we binnenkort snel een kop koffie!

In verband met beperkte aanwezigheid tijdens de vakantieperiode zijn wij in staat je vanaf 19 augustus van een reactie te voorzien.

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens