Bel ons 058 203 73 83

 • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Vacature Young Expert

Bij YFK zijn we altijd op zoek naar talent

Ben je net afgestudeerd en wil je graag veel leren, hard werken en écht iets bijdragen? Grijp dan deze kans aan om onderdeel te worden van een dynamisch en groeiend team. Wie weet lever jij binnenkort een meerwaarde aan verschillende bedrijven in uiteenlopende branches!


YFK Research & Marketing

Wie zoeken wij?

 • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring.
 • Je hebt je hbo of universitaire studie op het gebied van marketing en/of communicatie afgerond en bent op zoek naar een uitdagende functie waarin je nooit uitgeleerd raakt!
 • Jij bent een nieuwsgierige marketeer die van aanpakken weet, positief ingesteld is en goede analytische én sociale skills heeft. De kernwaarden van YFK; Lef, Leren, Leveren zijn jou op het lijf geschreven.
 • Je vindt het leuk om voor diverse opdrachtgevers te werken en wordt enthousiast van opdrachten met een duidelijk begin en einde.
 • Jouw agenda is altijd op orde, want die verschillende opdrachten moeten natuurlijk goed gemanaged worden.
 • Beginnen met een leeg vel papier is voor jou geen probleem, je neemt het voortouw en bent een echte kick-starter.

Nog weinig ervaring? Geen probleem! Binnen YFK werken we altijd in duo’s. Zo ben jij als Young Professional altijd verzekerd van een Senior die jou ondersteunt en voor je klaarstaat. Lees hier meer over onze unieke werkwijze; ‘The Smart-Mix’.

Wat wij te bieden hebben?

 • Onderdeel zijn van een hecht en ambitieus team
 • Een plek waar jij je maximaal kunt ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om proactief aan jezelf en de bedrijfsvoering te werken
 • Begeleiding, diversiteit in opdrachten, trainingen en opleiding
 • Een goed salaris
 • Splinternieuwe werkplekken in het centrum van Leeuwarden en Groningen (of gezellig thuis :))

Voorbeelden van vraagstukken waar jij je in vast gaat bijten:

 • Een organisatie wil inzicht in de wensen en behoeftes van de doelgroep laaggeletterden. Jij voert onderzoek uit en betrekt daarbij alle stakeholders. In co-creatie met de doelgroep ontwikkel je nieuwe producten en diensten. Vergeet niet de medewerkers bij de organisatie mee te nemen in het klantgericht denken!
 • Een grote scholengemeenschap wil weten wat er speelt bij alle scholen, medewerkers en ouders. We doen kwantitatief en kwalitatief onderzoek (naar bij elkaar meer dan 500 personen!) en vertalen de uitkomsten naar concrete vervolgstappen en communicatie.
 • Een grote kinderopvangorganisatie wil haar meerjarenstrategie beschrijven. Voor deze strategie onderzoek je alle interne en externe ontwikkelingen, analyseer je data en kom je samen met collega’s bij de opdrachtgever tot een helder strategisch plan.
 • Een grote pensioenorganisatie wil de kwaliteit van content verbeteren. Jij ontwikkelt én implementeert een contentstrategie binnen dit bedrijf om zo het imago te versterken.
 • Ook werken we voor commerciële organisaties die nieuwe markten aan willen boren of nieuwe verdienmodellen onderzoeken.

Wie zijn wij?

YFK Research & Marketing is opgericht in 2016 en heeft aandacht voor het ontwikkelen van jong talent en het brengen van vernieuwing bij opdrachtgevers. Sindsdien heeft het marketingbureau zich ontwikkeld van succesvolle start-up tot een team van 35 marketeers die voor diverse (internationale) grote opdrachtgevers werkt. In 2020 ontving YFK een FD Gazelle Award en werd daarmee erkend als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

We hebben dit bereikt door altijd te focussen op het leveren van goed resultaat voor onze klanten. De basis is al zeer stevig, maar we willen nu de volgende stap zetten en landelijke groei realiseren.

Enthousiast?

Ben jij de marketeer die wij zoeken? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Vul onderstaand contactformulier in óf mail naar solliciteren@yfk.nl, dan drinken we binnenkort snel een kop koffie!

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing