Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

YFK ontvangt World-class Workplace certificering!

World-class Workplace YFK Research & Marketing

Het jaar 2023 begint goed voor YFK Research & Marketing: het ambitieuze bedrijf heeft het World-class Workplace (WCWP) keurmerk ontvangen. World-class Workplace (voorheen Beste Werkgevers) wordt toegekend door Effectory, dé toonaangevende oplossing voor medewerkersfeedback in Europa. Op basis van de anonieme mening van medewerkers wordt dit label gegeven aan organisaties die bovengemiddeld presteren. Hierdoor is de certificering een eerlijk en waardevol keurmerk om te verdienen.

Positief resultaat voor YFK

Het label is dé beloning voor goed werkgeverschap en wordt alleen uitgereikt aan organisaties die boven de wereldwijde benchmark scoren. Het label is niet te koop en is uitsluitend gebaseerd op de feedback van medewerkers. Dit maakt het een eerlijk keurmerk en voor sollicitanten hét bewijs dat ze bij een goede werkgever terechtkomen. YFK heeft een positief resultaat behaald met een Net Promoter Score (NPS) van +85 / 100. Deze score geeft aan in hoeverre het een bedrijf wordt aanbevolen als werkgever en toont  hoge medewerkersbetrokkenheid binnen YFK

Inzicht in belangrijke onderwerpen met onafhankelijk onderzoek

Effectory heeft geheel onafhankelijk en anoniem de mening van alle YFK collega’s verzameld. De inzichten en resultaten zijn anoniem met YFK gedeeld: deze input gebruikt YFK om zich te blijven verbeteren om zo een nóg betere werkgever te zijn. YFK is zeer trots op hoge tevredenheid onder de medewerkers en het behalen van de Word-class Workplace label en kijkt uit naar een succesvol en gelukkig jaar met het hele team!

Neem contact op!

YFK heeft altijd plek voor nieuwe collega’s. Dus wil jij ook uitdagende projecten uitvoeren bij mooie bedrijven en tegelijk volop groeien als persoon en als professional? Bekijk dan onze vacatures en neem contact op!


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens