Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

YFK Research & Marketing opent nieuw kantoor in Leeuwarden

Kantoor Leeuwarden YFK Research & Marketing

YFK Research & Marketing verruilt het kantoor aan de zuidkant van het Centraal Station voor een gloednieuw kantoor in Markt058. Het marketingbureau viert deze dag twee mijlpalen: een gloednieuw kantoor in het voormalige Aegongebouw én de lancering van het ‘nieuwe YFK’. In verband met de recent aangescherpte coronamaatregelen is de viering van deze mijlpalen aangepast.

Het ‘nieuwe YFK’

De opening van het nieuwe kantoor valt samen met een rebranding van het merk YFK. Eva van Leeuwen, eigenaar van YFK: “De coronatijd gaf ons ruimte om eens kritisch naar onszelf te kijken. Laten we wel genoeg zien waar we goed in zijn? Steeds grotere (internationale) partijen weten ons te vinden voor verschillende onderzoeksvragen en strategievorming maar nog te weinig mensen weten dit. We besloten om onszelf beter in de markt te zetten op het gebied van (markt)onderzoek, strategievorming en de implementatie hiervan. Daar hoort ook een nieuwe huisstijl en merkidentiteit bij.” Het marketingbureau focust in de nieuwe stijl op de essentie van YFK en de meerwaarde voor de opdrachtgever. Waar dat in zit? “Bedrijven krijgen enerzijds goed opgeleid, fris talent voor een betaalbare prijs. Daarnaast een senior die de juiste ervaring heeft en graag werkt met dit talent. Wat je dan krijgt is onze nieuwe pay-off: The smart mix,” aldus Eva.

Nieuw kantoor

Omdat het jonge bedrijf steeds verder groeit en professionaliseert, is het tijd om het oude kantoor aan de Achter het Station 3 te vervangen voor een frisse, modernere locatie, maar wel nog net zo centraal gelegen. Van Leeuwen: “Natuurlijk was het spannend deze beslissing te nemen in deze uitdagende tijden, toch weten we dat we juist nú moeten professionaliseren om een goede positie te houden en de groei door te zetten. YFK was de beste Friese start-up van 2019 en heeft zich inmiddels bewezen, nu is het tijd voor de volgende stap! Onze prachtige zichtlocatie in het centrum van de stad laat dit zien.

Opening

De officiële opening van het nieuwe kantoor vindt plaats op vrijdag 2 oktober. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus, loopt dat net wat anders dan gepland. Van Leeuwen: “Het liefst vierden we het met onze zakelijke en privérelaties, maar dat is nu natuurlijk niet verantwoord. Om het toch veilig op afstand te vieren, gaan we om 12.00 uur live op Instagram voor een rondleiding door het nieuwe pand.”

Over YFK

YFK is opgericht in 2016 en sindsdien gegroeid naar een team met 15 marketeers. In 2019 werden ze verkozen tot ‘beste Friese Start-up’ en inmiddels werken ze voor opdrachtgevers uit het hele land. Ook werken bij YFK? Bekijk onze vacatures.


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens