Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

YFK Research & Marketing zet sterke groei door en opent tweede vestiging aan de Westerkade in Groningen

Opening kantoor Groningen YFK Research & Marketing

Op 10 maart kwam het gehele team van YFK Research & Marketing bij elkaar voor een eerste officiële werkdag in haar nieuwe vestiging aan de Westerkade. Met het nieuwe kantoor is YFK Research & Marketing nu gevestigd in Leeuwarden én Groningen. “Een uitbreiding waar we heel erg trots op zijn. Met deze vestiging leggen we een stevig fundament in de noordelijke markt en daar zal het zeker niet bij blijven”, aldus oprichter Eva van Leeuwen.

“YFK richt zich op een duurzame toekomst voor organisaties en professionals buiten de Randstad. De uitbreiding naar Groningen is voor ons dus eigenlijk een ‘no-brainer’”, aldus mede-eigenaar Heleen Ploeg. ”Vanaf onze oprichting in 2016 zijn we met opdrachtgevers als UMCG, Alfa-college, Marketing Groningen, SKSG, Avebe en de RUG al actief in Groningen en krijgen we er steeds meer opdrachtgevers bij. Om hen nog beter te kunnen bedienen is het belangrijk in de buurt te zitten. Daarbij groeien we in Leeuwarden uit ons jasje.”

Groei en ontwikkeling

“De kracht van YFK is de kwaliteit van onze mensen die bij ons echt de ruimte krijgen aan hun professionele groei en ontwikkeling te werken. Met onze vestiging in Groningen zijn we beter zichtbaar voor de studenten van de RUG en Hogescholen. Na het afstuderen kunnen we hen een prachtige loopbaan aanbieden. Onze professionals kunnen bij ons in korte tijd veel ervaring opdoen in verschillende sectoren. Samen met ons unieke Talent Development Program zorgt dit voor ontwikkeling op hoog niveau”, vertelt Talent Development Manager Jannemarij Noordmans.

Toekomst

Het ambitieniveau van YFK ligt hoog. “De komende periode richten we ons op verdere groei in Groningen en omstreken maar we sluiten groei in andere regio’s zeker niet uit. Uiteindelijk willen we heel Nederland in”, vertelt Eva van Leeuwen.

Over YFK

YFK Research & Marketing is een marketingbureau dat is opgericht in 2016. Inmiddels werkt YFK met een team van 35 marketeers, onderzoekers en communicatiespecialisten voor opdrachtgevers in diverse branches. Opdrachtgevers van YFK zijn o.a. Nationale Nederlanden, Arriva, Boom uitgevers Amsterdam, Univé Dichtbij en BAM Infra, maar het bedrijf is ook internationaal actief. YFK biedt diensten op het gebied van (markt)onderzoek, strategie, marketing en communicatie. Daarnaast heeft YFK in 2021 een nieuwe start-up opgericht genaamd Young Heroes; een SaaS platform voor de begeleiding van Young Professionals. YFK werd in 2019 verkozen tot beste Friese start-up en is in het bezit van een FD Gazelle als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Ook werken bij YFK? Bekijk onze openstaande vacatures.


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You've got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens