Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

YFK won voor de tweede keer de FD Gazellen Award!

FD Gazellen Award

Successen moet je altijd vieren, groot of klein, recent of al wat langer geleden. Op woensdag 18 oktober 2023 kregen we fantastisch nieuws: YFK won voor de tweede keer de FD Gazellen Award! Onze snelle groei werd beloond met deze prestigieuze prijs. Een mooie erkenning voor het afgelopen jaar.

We zijn ontzettend trots! LEF, LEREN, LEVEREN. Dat is waar YFK voor staat. Bij ons draait het om groei en ontwikkeling in alles wat we doen, zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze mensen. In zeven jaar heeft YFK zich ontwikkeld tot een prominent full-service marketing consultancybureau met meer dan 30 medewerkers, werkzaam in vrijwel alle sectoren.

Een shoutout naar het YFK-team voor jullie harde werk en enthousiasme, elke dag weer! Heleen: “Dankzij het team hebben we deze fantastische groei bereikt. Samen streven we altijd naar de beste service voor onze opdrachtgevers.”

Maar wat zijn de FD Gazellen Awards?
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieel Dagblad uitreikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en worden gezien als een van de meest prestigieuze prijzen om als bedrijf te ontvangen. Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Awards is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2020 – 2022).

Op donderdag 23 november 2023 was het feest! Het FD zette alle winnaars, waaronder YFK, in het zonnetje in Theater Amsterdam tijdens de twintigste editie.

Door Loes Dalman


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens