Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

EEN KERSTFEEST OM NOOIT TE VERGETEN: YFK’S APRÈS-SKI AVONTUREN IN GRONINGEN

Een foto van Heleen en Eva die op het podium zitten in skikleding en een speech geven.

Het is een jaarlijkse traditie geworden en ook dit jaar heeft YFK Research & Marketing het weer voor elkaar gekregen: een kerstfeest dat niemand snel zal vergeten. Op 15 december dit keer geen ‘bonte avond in Leeuwarden’ maar een betoverende après-ski ervaring in Groningen.

TRANSFORMATIE NAAR EEN WINTERWONDERLAND

Een lokale loods in Groningen werd magisch omgetoverd tot een Oostenrijks skioord, compleet met alle après-ski elementen die je je maar kunt voorstellen. Van bierpullensjoelen tot spijkerslaan en van spijkerbroek hangen tot het vangen van ijspegels – het team van YFK dompelde zich helemaal onder in het thema.

FEESTELIJK DINER, DOOR TOT IN DE LATE UURTJES

Een uitgebreid diner met heerlijke bratworst zorgde voor voldoende energie om het feest tot in de late uurtjes voort te zetten. De dansvloer bleef gevuld en de sfeer was alsof je echt in Oostenrijk stond. Tot slot werden onze collega’s uit Friesland veilig en in stijl thuisgebracht met onze eigen YFK Skibus. Een perfecte afsluiting van een fantastische avond.

Speciale dank gaat uit naar Naomi Horstkamp, Henrike van Lenthe, Eline Melief, en Ellen Falke voor de organisatie van dit evenement. Hun inzet en creativiteit hebben wederom gezorgd voor een onvergetelijke ervaring.

Wil je een glimp opvangen van deze fantastische avond? Bekijk dan de foto’s en natuurlijk onze after-movie. We zijn nu al enthousiast over wat volgend jaar zal brengen.


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens