Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Zomeruitje 2024: YFK goes Vliebiza

Whoehoe! Het was weer tijd voor ons jaarlijke YFK zomeruitje. Dit keer geen gekke bonte avond of apres-ski party maar op surfkamp bij Surfana op Vlieland. Dit uitje had alles waar je aan moet denken bij Vliebiza; van surfen met zonsondergang tot feesten in de kroeg en yoga op het strand.

YFK heeft (verborgen) talent

We namen de zon mee naar Vlieland en trapten het uitje af met een borrel. ‘s Avonds trotseerden we de golven op de plank. Geloof het of niet, maar er blijkt flink wat surftalent in team YFK te zitten! De avond was niet compleet zonder een dansje in de Oude stoep. Gelukkig hebben we geen enkele moeite met het showen van onze danspasjes aan de locals.

Alhoewel de volgende ochtend de oogjes nog wat klein waren, lieten we ons niet kennen. Want, na inspanning komt ontspanning! We sloten het teamuitje af met een heerlijke yogales op het strand en een verfrissende duik in de zee.

We zijn maximaal aan het nagenieten. Chapeau Femke, Joyce en Tamara voor de organisatie!

PS: Wil jij dit ook eens meemaken? Join the team! Naast toffe opdrachten met professionele begeleiding garanderen we ook de beste teamuitjes.


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens