Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Annemieke Doornbos | Nieuwe aanwinst voor YFK Research & Marketing

Annemieke Doornbos YFK Research & Marketing

Bij YFK staat groei en ontwikkeling centraal in alles wat we doen. Voor onze opdrachtgevers, onze organisatie en bovenal voor onze mensen. We zijn dan ook enorm blij te kunnen vermelden dat Annemieke Doornbos vanaf heden ons mooie YFK team komt versterken.

NIEUWE PEOPLE & HR MANAGER BIJ YFK

Annemieke is met haar 10+ jaar ervaring bij twee van de snelst groeiende bedrijven van Groningen (Storm Digital (nu Accenture Song) en Voys) een geweldige aanwinst. Daar was ze o.a. verantwoordelijk voor het opschalen en uitbouwen van de teams en organisaties. Als nieuwe People & HR Manager van YFK zal ze met deze opgedane kennis en ervaring een grote bijdrage leveren aan de verdere groei van YFK Research & Marketing.

Annemieke: “YFK is een heel hecht team, ik vind het fantastisch om aan boord te stappen bij deze club met haar torenhoge ambities. Ik zie het als mijn missie om het belangrijkste onderdeel van YFK – onze mensen – goed te faciliteren. Hierbij zal de focus komen te liggen op het laten (door)groeien van dit ondernemende team en zo een blijvende impact te maken bij onze mooie opdrachtgevers.”

OP WEG NAAR NIEUWE HOOGTEN

Heleen Ploeg: “Door de grote groei van de afgelopen jaren, de opening van onze tweede vestiging in Groningen eerder dit jaar en de groeiambities voor de toekomst, was het voor ons overduidelijk dat we versterking aan wilden trekken. Iemand die net zoveel energie heeft zoals wij, die weet wat groeien inhoudt en welke uitdagingen daarbij komen kijken. We zijn dan ook zeer vereerd dat Annemieke voor ons heeft gekozen en ervan overtuigd dat we samen mooie hoogtes zullen bereiken.”

De ervaring en expertise van Annemieke Doornbos zullen ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan ons team. We kijken erg uit naar de samenwerking. Van harte welkom bij team YFK, Annemieke!


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens