Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Hubject

Organiseren van het grootste eMobility event van Europa

Click for English version.

In 2012 is Hubject begonnen met het organiseren van de Intercharge Network Conference in Berlijn. Een event dat de Electric Vehicle branche samenbrengt en zorgt voor de uitwisseling van kennis en de nieuwe innovaties. YFK Research & Marketing is gevraagd het marketing- en eventteam in Berlijn te ondersteunen met de organisatie van het event, wat de laatste jaren is uitgegroeid tot het grootste B2B eMobility Event van Europa.

Hubject YFK Research & Marketing

Hubject

Hubject is een software en consultancy organisatie dat het opladen van elektrische voertuigen vereenvoudigd. Met hun platform Intercharge koppelt de Duitse softwareontwikkelaar meer dan 400.000 laadpalen wereldwijd van verschillende aanbieders met elkaar. Momenteel werkt de organisatie voor meer dan 920 bedrijven uit 52 verschillende landen verspreid over vier verschillende continenten. Door de snelgroeiende markt en het grote netwerk van Hubject, is er in 2012 de eerste Intercharge Network Conference georganiseerd. Sinds de start is het event van 50 aanwezigen in 2012, razendsnel gegroeid naar meer dan 2500 aanwezigen in 2021. Dit maakt het event het grootste B2B eMobility event van Europa.

Het vraagstuk

Ondersteuning organisatie grootste B2B eMobility event van Europa

Hubject heeft YFK gevraagd om haar marketing- en eventteam in Berlijn te ondersteunen bij het organiseren van het grootste B2B eMobility event van Europa: Intercharge Network Conference.

Rol van YFK

De werkzaamheden varieerden van het ontwikkelen en implementeren van een communicatieplan, projectmanagement, speaker management (aanspreekpunt voor sprekers, managen inhoudelijke boodschap van sprekers) en het creëren en implementeren van editorials, voor zowel het offline als het digitale evenement.

Resultaat

Met succes de Electric Vehicle branche opnieuw verbonden

Met de conferentie hebben we ervoor gezorgd dat de EV (electric vehicle) Charging branche na een lange coronapauze weer samen is gekomen. Het event kende meer dan 1500 deelnemers op locatie en ruim 1000 online deelnemers. Met sprekers van BMW, Volkswagen, Shell Duitsland en E.ON, heeft Hubject z’n toegevoegde waarde duidelijk laten zien.

We zijn trots dat we hier onderdeel van mochten zijn en kijken uit naar het volgende evenement. Misschien wel die van jou?

Bekijk ook

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens