Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

YFK & Gezonde Marke: Samen bouwen aan een Vitaal Drenthe! ?

Gezonde Marke bijeenkomst

Met trots delen we dat ons team bij Integraal Zorg Akkoord Drenthe (IZA) sinds september met volle inzet werkt aan de ontwikkeling van het regioplan Drenthe, de externe communicatie en de strategische positionering van Gezonde Marke!

Vier van onze talentvolle YFK’ers dragen op diverse manieren bij aan deze beweging van zorg naar gezondheid in Drenthe. Dit varieert van schrijven en werksessies tot evenementenmanagement, merkontwikkeling en contentcreatie. It’s all in the mix!

Gezonde Marke is een krachtige beweging voor iedereen in Drenthe. Met partners variërend van zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, provincie, zorgverzekeraars en inwoners worden de handen ineengeslagen voor een vitaal Drenthe. Hierbij leggen we slimme verbindingen tussen bestaande initiatieven.

Communicatiestrateeg Carine ontwikkelde samen met NEWR de nieuwe identiteit Gezonde Marke. Samen met het team richt zij de verschillende communicatiekanalen in en bouwt ze aan het netwerk.

Vorige week organiseerde Paula niet één, maar zelfs drie bijeenkomsten op verschillende locaties in Drenthe. Tijdens deze bijeenkomsten verkenden we de toekomstplannen voor een vitaal Drenthe en werden waardevolle dialoogsessies met professionals, beleidsmakers en inwoners gehouden.

Op basis van de meest urgente regio-opgaven in Drenthe zijn schrijfteams samengesteld, bestaande uit beleidsstrategen en inwoners. Aan Ina en Marije de taak om deze input zorgvuldig te verwerken, te verbinden en te beschrijven in het regioplan. Op basis van de regio-opgaven zijn afspraken voor de korte termijn vastgelegd. Deze zullen uiteindelijk leiden tot een transformatieve agenda vanaf 2024, zodat de zorg in Drenthe ook in 2040 toegankelijk, betaalbaar en van hoge kwaliteit blijft.

Wij willen Els Reeuwijk hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!


Terug naar nieuws

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens