Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Carine Poen YFK Research & Marketing

Carine
Poen

Senior marketing consultant

Strategisch Verbindend Resultaatgericht

Hoi! Ik ben Carine Poen, senior marketing- en communicatie professional. Mijn carrière heeft zich voornamelijk afgespeeld in de financiële en zakelijke dienstverlening en de retailbranche, bij onder andere Centraal Beheer, Wehkamp en ING. In deze dynamische omgevingen heb ik mijn sporen verdiend en mijn passie ontdekt voor het vormgeven van sterke strategieën en het herdefiniëren van merken.

Ik zet mijn strategische inzichten en verbindende aanpak in om de organisatie te ondersteunen bij het helder definiëren van de koers en het versterken van merkwaarden. Zo heb ik waardevolle bijdragen geleverd aan diverse projecten, waaronder SKSG, Marketing Groningen en Integraal Zorgakkoord Drenthe. Mijn ervaring uit verschillende branches heeft hierbij als inspiratiebron gediend, wat heeft geleid tot vernieuwende ideeën en verbeterde processen.

Mijn kracht ligt in het leggen van een solide fundament, waarbij ik vanuit oprechtheid verbindingen leg. Mijn strategisch inzicht stelt me in staat om complexe vraagstukken aan te pakken en met heldere oplossingen te komen. Resultaatgericht en gedreven werk ik samen met teams om doelen te bereiken en organisaties naar nieuwe hoogten te tillen.

Bekijk hier projecten waar Carine bij betrokken is:

Kennismaken met Carine?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens