Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Miranda Fokkema YFK Research & Marketing

Miranda
Fokkema

Senior marketing consultant

Ondernemend Betrokken Oplossingsgericht Onderzoekend

Hallo, ik ben Miranda, een enthousiaste en nieuwsgierige senior marketingconsultant met meer dan 20 jaar expertise in marketing en business development, zowel in management- als adviseursfuncties. Mijn kracht ligt in het vereenvoudigen van complexe zaken en het verkennen van nieuwe ideeën.

Als resultaatgerichte marketingprofessional heb ik uitgebreide (internationale) commerciële ervaring in het ontwikkelen van nieuwe markten, kanalen en merken, zowel B2C als B2B. Mijn ervaren kennis van marketingstrategie en -tactieken stelt me in staat om versnelling en inhoudelijke verdieping te brengen in projecten. In opdracht van YFK heb ik diverse projecten uitgevoerd voor uiteenlopende organisaties, waaronder Machandel, Arriva, Royal Avebe, Noorderbreedte en Boom Uitgevers.

Ik ben ondernemend, proactief en pragmatisch, met oog voor teamontwikkeling. Mijn enthousiasme voor nieuwe kennis is grenzeloos, en ik sta open voor nieuwe ideeën. Samenwerken staat centraal in mijn aanpak. Laten we samen prachtige resultaten behalen.

Bekijk hier projecten waar Miranda bij betrokken is:

Kennismaken met Miranda?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens