Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Eline Melief YFK Research & Marketing

Eline
Melief

Marketing consultant

Gestructureerd Enthousiast Resultaatgericht Creatief

Hi! Ik ben Eline, een gedreven marketeer. Met oog voor structuur werk ik graag aan het versterken en verbeteren van organisaties. Mijn achtergrond in Hotel & Service Management zorgt ervoor dat ik dit altijd de behoeften van de doelgroep voorop stel.

Via YFK heb ik aan verschillende commerciële opdrachten gewerkt, zoals accountmanagement en onderzoek tot marketing- en communicatieprojecten. Voorbeelden hiervan zijn het evenement ‘Bosk‘, Van Wijnen, Royal Avebe en Boom Hoger Onderwijs. Mijn kracht ligt niet alleen in het creëren van structuur, maar ook in het bedenken van creatieve ideeën. Van concept tot uitvoering werk ik aan succesvolle resultaten.

Ik werk graag aan projectmanagement, merkidentiteit en strategische marketingcommunicatie projecten. Hierbij zoek ik actief de verbinding, haal ik informatie op uit de organisatie en zorg ik ervoor dat het proces soepel verloopt. Daarnaast passen ook onderzoek gerelateerde vraagstukken goed bij mij, waarin ik me graag tot in detail verdiep.

Bekijk hier projecten waar Eline bij betrokken is:

Kennismaken met Eline?

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens