Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Van Wijnen

Interim contentcreatie en marketingcommunicatie advies

Van Wijnen groeit. En daarmee ook de marketingafdeling in regio’s Noord- en Oost-Nederland. YFK Research & Marketing is gevraagd voor tijdelijke ondersteuning en advisering.

Van Wijnen opdrachtgever YFK Research & Marketing

Van Wijnen

Van Wijnen is in 1907 begonnen als timmerbedrijf in Friesland en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste bouwbedrijven in Nederland. Met 27 locaties in Nederland, werkt het bedrijf aan haar missie: samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. Van Wijnen ontwikkelt, bouwt, renoveert, transformeert en beheert vastgoed in de domeinen wonen, zorgen, leren werken en recreëren.

Het vraagstuk

Ondersteuning bij contentcreatie en marketingcommunicatie advies

Van Wijnen kon wel wat extra handen gebruiken ter overbrugging van de definitieve invulling van twee openstaande vacatures. Er stonden een aantal grotere projecten op de stapel, zoals het herijken van de lokale websitepagina’s, het uitwerken van persona’s en het coördineren en uitwerken van content.

De rol van YFK

Naast het praktisch creëren van content en het inrichten van de nieuwe website, denken wij ook strategisch mee over de marketing- en communicatieactiviteiten.

Onze YFK’ers Henrike van Lenthe, Eline Melief en Eline Cupido zetten zich in voor Van Wijnen. Henrike is aan de slag gegaan met de marketing- en communicatiewerkzaamheden van regio Noord-Nederland en beide Eline’s voor de regio Oost-Nederland.

Resultaat

Inzicht in de doelgroep en verdere ontwikkeling van de nieuwe website.

Samen met het bestaande marketing- en communicatieteam hebben wij hard gewerkt aan het verder in kaart brengen van de doelgroep door het ontwerpen van persona’s en bijbehorende customer journey maps te ontwikkelen. Daarnaast hebben wij meegewerkt aan de transitie naar de nieuwe website, het schrijven van nieuwsberichten, online uitingen en het inrichten van een contentkalender en planning.

“Wat een enthousiasme brengen deze dames met zich mee. Ze luisteren actief, denken goed mee, signaleren de verbeterpunten en gaan er vervolgens mee aan de slag. Niet alleen vakinhoudelijk, maar zeker ook qua persoon zijn ze een waardevolle en gezellige (tijdelijke) uitbreiding van ons team geweest!”

Mireille Hendriksen
Marketing- en communicatieadviseur Van Wijnen

Betrokken YFK'ers

Ook ondersteuning bij contentcreatie en marketingcommunicatie advies nodig?

Bekijk ook

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens