Bel ons 058 203 73 83

  • Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Menzis

Ondersteuning bij de uitvoering van de eindejaarscampagne

Ieder jaar opnieuw is het mogelijk om over te stappen van zorgverzekeraar. Dit is voor veel verzekeraars vaak een roerige periode. Zij doen er namelijk alles aan om hun klanten te voorzien van informatie over de producten en premies. YFK Research & Marketing heeft de de eindejaarscampagne van Menzis in goede banen geleid.

Menzis YFK Research & Marketing

Menzis

Menzis is één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. De organisatie met ruim 1600 medewerkers zorgt ervoor dat miljoenen Nederlanders verzekerd zijn voor de juiste betaalbare zorg. Tegelijkertijd is de markt van zorgverzekeringen continu in beweging. Jaarlijks zijn er veranderingen in de voorwaarden en prijzen.

Het vraagstuk

Ondersteuning bij uitvoering van de najaarscampagne

Jaarlijks zijn zorgverzekeraars verplicht om vóór een bepaalde datum de premies voor het aankomende jaar te onthullen. Deze premiebekendmaking is vaak in de nacht of vroeg in de ochtend. Voor Menzis was dit ook het moment om een nieuw merk te lanceren: VinkVink. Om deze lancering in goede banen te leiden, kon Menzis de expertise van YFK Research & Marketing goed gebruiken. Wij zijn ingeschakeld om de organisatie te ondersteunen bij de uitvoering van de campagne. Een typisch voorbeeld van een ‘voeten in de klei’ opdracht waarbij wij vol enthousiasme te werk zijn gegaan.

De rol van YFK

YFK’er Ellen pakte deze opdracht met enthousiasme aan en heeft de zorgverzekeraar ondersteund bij de uitvoering van de campagne. Van het opstellen en klaarzetten van alle nieuwe websitecontent voor de ‘premienacht’, tot aan het ondersteunen van collega’s bij het werken met het CMS-systeem. Daarnaast hebben we bijgedragen aan het creëren van content voor het nieuwe merk VinkVink en hebben we de rol van eindredactie vervuld.

Resultaat

Een succesvolle campagne

De inzet van YFK heeft bijgedragen aan het succesvol uitvoeren van de campagne. Op deze manier heeft YFK Research & Marketing een bijdrage kunnen leveren aan ontwikkelen en publiceren van content op de website van één van Nederlands grootste zorgverzekeraars. De opdracht bij Menzis is met grote tevredenheid afgerond. Dit heeft geleid tot een vervolg van de najaarscampagne. Ellen heeft namelijk ook nog een bijdrage geleverd aan een tweede campagne van Menzis, namelijk de ‘Goede voornemenscampagne’.

Betrokken YFK'er

Ook ondersteuning nodig bij de uitvoering van een campagne?

Bekijk ook

Kantoor Friesland YFK Research & Marketing

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie! Full-service marketing consultancybureau YFK staat voor je klaar.

YFK telefoon

Bel ons

058 203 73 83

YFK e-mail

Stuur ons een mail

info@yfk.nl

Of vul het contactformulier in

© 2024 YFK Research & Marketing

You’ve got mail!

Alleen nog even inschrijven. Meld je aan voor de YFK nieuwsbrief & ontvang de laatste ontwikkelingen in je mailbox!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens